Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος κοσμηματοπώλη στην Κάτω Αχαΐα.

Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας η απόπειρα ένοπλης ληστείας που συνέβη πριν πέντε ημέρες, σε κοσμηματοπωλείο στην Κάτω Αχαΐα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 26χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για απόπειρα ληστείας και παράνομη κατοχή και χρήση όπλου.

Ειδικότερα την 10-5-2012 το πρωί, ο 26χρονος εισήλθε προφασιζόμενος τον πελάτη σε κοσμηματοπωλείο 67χρονου ημεδαπού. Κατά το χρόνο της παραμονής του στο κατάστημα ο δράστης επιχείρησε να ληστέψει τον κοσμηματοπώλη απειλώντας τον με πιστόλι. Στην πάλη που ακολούθησε ο 26χρονος πυροβόλησε τέσσερις φορές εντός του καταστήματος και τράπηκε σε φυγή χωρίς να αφαιρέσει τίποτα.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας προέκυψε ότι δράστης της ένοπλης ληστείας ήταν ο 26χρονος.

Σημειώνεται ότι ο 26χρονος είχε συλληφθεί πριν πέντε χρόνια περίπου, από τις αστυνομικές αρχές για μεταφορά και κατοχή 125 κιλών κάνναβης και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα.

 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...