Εξομολόγηση-σοκ: «Το σεξ εκτός γάμου με κάνει καλύτερη μητέρα»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο ισχυρισμός μίας δασκάλας Pilates που υποστηρίζει πως κάνοντας σεξ με ξένους γίνεται καλύτερη μητέρα -και ότι δεν θα σταμάταγε να το κάνει ακόμα κι αν της το ζητούσαν τα παιδιά της!

Η Γκρέισι και ο σύζυγός της Οζ ανήκουν σε μια ιδιότυπη «μη μονογαμική» κοινότητα, τα μέλη της οποίας κάνουν εξωσυζυγικό σεξ εν γνώσει των συντρόφων τους.

Η 48χρονη Γκρέισι, που έχει δύο παιδιά, επιμένει ότι έτσι όχι μόνο ενδυναμώνει τη σχέση της με τον άντρα της, αλλά και ότι γίνεται καλύτερη μητέρα, επειδή το να κάνει σεξ εκτός γάμου τής δίνει «περισσότερη ενέργεια».   

«Το να κάνω σεξ εκτός γάμου με κάνει μια υπέροχη μητέρα. Οτιδήποτε με κάνει ευτυχισμένη και μου δίνει ενέργεια με κάνει καλύτερη μητέρα. Αν τα παιδιά μου μού ζητούσαν να το σταματήσω, δεν θα το έκανα. Δεν μπορώ να σταματήσω να είμαι αυτό που είμαι, δεν μπορώ να σταματήσω να ζω με τον τρόπο που με εκφράζει», λέει η ίδια.

Και συμπληρώνει: «Η οικογενειακή ζωή μπορεί να γίνει πολύ βαρετή και χρειάζομαι κάτι το ξεχωριστό ως ενήλικας. Το μειονέκτημα της μονογαμίας είναι η μονοτονία».

Τα συμπεράσματα.. δικά σας.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/277908-Exomologese-sok-To-sex-ektos-gamoy-me-kanei-kalytere-metera ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...