Επίθεση ενόπλων σε εκκλησία στη Βιέννη – Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών

Επίθεση ενόπλων σε εκκλησία στη Βιέννη – Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών

Ενοπλη επίθεση πραγματοποιήθηκε σε εκκλησία στη Βιέννη. Δύο δράστες επιτέθηκαν σε μοναχούς σε εκκλησία της πόλης Strebersdorf.

Η αστυνομία της Αυστρίας απέκλεισε το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής ενέργειας, κάνοντας λόγο για ληστεία. Η συμμορία εισέβαλε στη Μονή Maria Immaculata γύρω στις 13:30 τοπική ώρα. Έδεσε και φίμωσε τους μοναχούς και ακολούθως άρχισε να αναζητεί αντικείμενα αξίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, γύρω στις 16:27, οι ληστές διέφυγαν και άφησαν πίσω τους, τους μοναχούς, ορισμένοι εκ των οποίων βρέθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι από μαχαίρι.

Από τη Μονή φαίνεται να λείπουν αντικείμενα αξίας, η καταγραφή των οποίων θα γίνει τις αμέσως επόμενες ώρες. Η αστυνομία της αυστριακής πρωτεύουσας κάνει λόγο για δύο άτομα, τα οποία εισέβαλαν στην εκκλησία της Μονής.

Η περιοχή θα παραμείνει αποκλεισμένη, καθώς οι δύο δράστες δεν έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκονται, ενώ δεν αποκλείεται ο ένας ή και οι δύο, να κρύβονται ακόμη στο κτιριακό συγκρότημα, το οποίο είναι πολύ μεγάλο και δεν έχει ερευνηθεί εξ ολοκλήρου. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, ενώ οι δύο -κατά τα φαινόμενα- ληστές, χαρακτηρίζονται άκρως επικίνδυνοι.

Η αυστριακή αστυνομία σε tweet αναφέρει ότι oi δράστες ζήτησαν τιμαλφή και μετρητά. 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/350102-Epithese-enoplon-se-ekklesia-ste-Bienne-Anthropokynegeto-gia-te-syllepse-ton-draston ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...