Επίσκεψη Καραμανλή στη Ναύπακτο – Συναντήσεις με φορείς και επιχειρηματίες – AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

-Η Ναύπακτος τελευταίος σταθμός της περιοδείας του Κώστα Αχ.Καραμανλή στην Αιτωλ/νία

Ο κ. Καραμανλής είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον σύλλογο ΑΛΚΥΟΝΗ και να ενημερωθεί διεξοδικά από την πρόεδρό του Β.Παναγοπούλου για τις δράσεις,τη λειτουργία,αλλά και τις ανάγκες του συλλόγου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με φορείς και επιχειρηματίες της περιοχής σε γνωστό καφέ,όπου του εξέθεσαν τα προβλήματα,τους προβληματισμούς τους,αλλά και τις προοπτικές που έχει ο τόπος μέσα από την ανάπτυξη του τουριστικού προιόντος που υπάρχει στην περιοχή μας.

Μάλιστα,έγινε ιδιαίτερη αναφορά τόσο για τις δράσεις του εναλλακτικού τουρισμού που αναπτύσσονται,ενώ ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Γ.Σύψας τον ενημέρωσε και για την 1η έκθεση εναλλακτικού τουρισμού ΝΟΣΤΟΣ  που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες εβδομάδες με ιδιαίτερη επιτυχία στην πόλη μας.

Παρόντες ήταν ο πολιτευτής της Ν.Δ.Χρ.Παϊσιος,ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Γ.Σύψας,ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Θ.Παπαθανάσης,ο δημοτικός σύμβουλος Ντ.Τσουκαλάς,ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θ.Δαβανέλλος,ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Α.Παπαΐωάννου,ο πρόεδρος των ξενοδοχειακών καταλυμάτων του Ορεινού όγκου Α.Αγγελόπουλος,ο πρόεδρος του συλλόγου διπλοματούχων μηχανικών Δ.Ζησιμόπουλος,ο πρόεδρος του συλλόγου Αρχιτεκτόνων Γ.Κοργιαλάς,ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ.Ναυπάκτου Ν.Τσερπέλης

dsc04100 dsc04107 dsc04113

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...