Επανέρχεται το θέμα του κτηριακού του 2ου σχολικού συγκροτήματος.Τι ζητούν από το δήμο Ναυπακτίας οι γονείς του 1ου σχολ.συγκροτήματος.

2012-08-024

Μετά τις ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Συλλόγων μας, αλλά και τις σχετικές αποφάσεις των Σχολικών Συμβουλίων των σχολείων μας ζητήσαμε ενυπόγραφα* από το δήμο σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για αλλαγή της άδικης, παράλογης και εξοντωτικής απόφασης για διπλοβάρδια, με σκοπό να σταματήσει η αδικία και να λειτουργήσουν τα σχολεία μας ξανά σε μόνιμη πρωινή βάρδια.
Δυστυχώς το αίτημά μας αυτό ούτε καν συζητήθηκε Γιατί;;;
Μήπως η Δημοτική αρχή θεωρεί τα παιδιά μας παιδιά ενός κατώτερου Θεού και τους γονείς τους πολίτες δεύτερης κατηγορίας;
Μήπως υπάρχει εμπλοκή και στην τελευταία λύση που προτάθηκε; ή
Μήπως εκεί στη Δημοτική αρχή νομίζουν ότι έχουμε αποδεχθεί το ρόλο των θυμάτων της τακτικής της και της πολιτικής της;
Απαιτούμε την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου και τη λύση του προβλήματος που ταλαιπωρεί την εκπαιδευτική κοινότητα των σχολείων μας που για εμάς είναι η μόνιμη πρωινή βάρδια.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ

Παρακάτω παρατίθεται η αίτηση προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας.

ΑΙΤΗΣΗ

Των.. …………………. ……………………… …………………………………………… γονέων… μαθητ…. του 1ου Γυμνασίου Ναυπάκτου

ΠΡΟΣ

Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπακτίας
( στη Ναύπακτο )

Επειδή τα νέα δεδομένα για το κτιριακό του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Ναυπάκτου, παραπέμπουν σε λύση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και επειδή τα προβλήματα που έχουν ανακύψει από τη διπλοβάρδια με τον τρόπο που εφαρμόζεται ,για γονείς και μαθητές του σχολείου μας είναι πολλά και πολλές φορές εκτός ελέγχου
Ζητάμε ενυπόγραφα σύμφωνα με το νόμο λειτουργίας των Καλλικρατικών Δήμων την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την αλλαγή της ανέξοδης μεν για εσάς, αλλά άδικης, παράλογης και εξοντωτικής για γονείς και μαθητές του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Ναυπάκτου
απόφασης για διπλοβάρδια.
Η μοναδική λύση για την λειτουργία του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Ναυπάκτου που θα αποκαθιστά την αδικία λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες των σχολείων μας ( μετακίνηση του 1/3 των μαθητών από απομακρυσμένες περιοχές κ. ά.) είναι η ΜΟΝΙΜΗ ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ.
Δεν αντέχουμε άλλο.!!!

Οι αιτούντες……..



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...