Επιασαν τους ληστές των περιπτέρων στον Πειραιά

Επιασαν τους ληστές των περιπτέρων στον Πειραιά

Εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες κυρίως σε περίπτερα, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Πέμπτη 13-12-2018 συνελήφθησαν στον Κορυδαλλό, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Αττικής (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), δύο μέλη της σπείρας, ηλικίας 16 και 27 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν διαπράξει ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στην ίδια περιοχή.

Κατά τη σύλληψη τους, οι κατηγορούμενοι απέρριψαν κερματοθήκη, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 73 ευρώ, ένα ζευγάρι γάντια, μια κουκούλα τύπου full face και ομοίωμα πιστολιού.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες μαζί με άλλα δυο μέλη της οργάνωσης τα οποία αναζητούνται, τους τελευταίους δύο μήνες είχαν συστήσει συμμορία, η οποία προσέγγιζε κυρίως περίπτερα και με την απειλή όπλου αποσπούσαν χρηματικά ποσά.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν 7 περιπτώσεις ληστειών (έξι σε περίπτερα και μία σε κατάστημα τυχερών παιγνίων) και 2 περιπτώσεις απόπειρας ληστείας σε περίπτερα, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/349161-Epiasan-toys-lestes-ton-peripteron-ston-Peiraia ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...