Επιστολή της Α' ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας προς το ΚΤΕΛ για παροχή έκπτωσης σε μετακινούμενους εκπαιδευτικούς

Θέμα: «Παροχή έκπτωσης σε μετακινούμενους εκπαιδευτικούς»

Γνωρίζετε ότι η οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας έχει επιβαρύνει υπέρμετρα τους προϋπολογισμούς όλων των νοικοκυριών.

Γνωρίζετε επίσης ότι οι εκπαιδευτικοί είναι ένας από τους χειρότερα αμειβόμενους κλάδους μεταξύ των Δημοσίων υπαλλήλων.

Τον τελευταίο καιρό η Ένωσή μας γίνεται δέκτης πολλών και απόλυτα δικαιολογημένων παραπόνων για την οικονομική εξαθλίωση του κλάδου. Σε αυτά τα πλαίσια αναζητούμε τρόπους ελάφρυνσης των βαρών των συναδέλφων.

Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι πολλοί συνάδελφοι χρησιμοποιούν καθημερινά λεωφορεία του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας για τη μετακίνησή τους προς τα σχολεία που εργάζονται. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, πως θα επιθυμούσαν την εξασφάλιση του «να ταξιδεύουν με όλα τα ποιοτικά και οικονομικά εκείνα στοιχεία που απαιτεί η εποχή που διανύουμε» όπως λέτε και στον στόχο της εταιρίας στην επίσημη ιστοσελίδα σας.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι η ποιότητα του στόλου των λεωφορείων σας είναι απόλυτα ικανοποιητική, απομένει να εκπληρωθεί και το οικονομικό κίνητρο που θα βοηθούσε και τους πολλούς μετακινούμενους συναδέλφους μας.

Σε αυτή τη λογική θα παρακαλούσαμε να δεχθείτε το αίτημα της Α΄ Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας για παροχή ειδικής έκπτωσης προς τους μετακινούμενους συναδέλφους που προφανώς θα ισχύει για συγκεκριμένες ώρες και ημέρες της εβδομάδας και του έτους. Εννοείται πως για τον ακριβή αριθμό και τα στοιχεία των δικαιούχων εκπαιδευτικών θα έχουμε νεότερη επικοινωνία εφόσον αποδεχτείτε το αίτημά μας.

Εν αναμονή της απάντησής σας στο απόλυτα δικαιολογημένο αίτημά μας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...