Ερντογάν: Οι «σταυροφόρων της Δύσης» και εκείνοι που τους υπηρετούν εδώ στην πατρίδα επιτέθηκαν σε εμάς

Τη «νοοτροπία των σταυροφόρων της Δύσης» καταδίκασε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν φτάνοντας στην Άγκυρα και με αφορμή την κριτική που άσκησαν Ευρωπαίοι παρατηρητές στις συνθήκες διεξαγωγής του δημοψηφίσματος. Υποσχέθηκε ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα αφού τεθεί σε ισχύ η συνταγματική αναθεώρηση.

Mόλις έφθασε στο αεροδρόμιο Εσένμπογκα στην Άγκυρα κατά την επιστροφή του στην τουρκική πρωτεύουσα από την Κωνσταντινούπολη, πλήθος υποστηρικτών του τον υποδέχθηκε. 

«Η νοοτροπία των σταυροφόρων της Δύσης και εκείνοι που τους υπηρετούν εδώ στην πατρίδα επιτέθηκαν σε εμάς» τόνισε ενώπιον του ενθουσιώδους πλήθους, απαντώντας στις επικρίσεις των παρατηρητών.

Ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους, η αυτοκινητοπομπή του οποίου διέσχισε τους δρόμους της Άγκυρας με κατεύθυνση το προεδρικό μέγαρο, υπό τις επευφημίες χιλιάδων ανθρώπων που είχαν κατακλύσει τα πεζοδρόμια κατά μήκος της διαδρομής για να τον χαιρετίσουν, δεν έδωσε από την άλλη καμία απάντηση στις κατηγορίες των δύο μεγαλύτερων κομμάτων της αντιπολίτευσης που κατήγγειλαν παρατυπίες κατά τη διάρκεια του δημοψηφίσματος.

Αψηφώντας τις σφοδρές επικρίσεις, το κυβερνών κόμμα ήδη ανακοίνωσε ότι θα προτείνει στα τέλη Απριλίου στον Ερντογάν να επιστρέψει στους κόλπους του, κάτι που προβλέπει η συνταγματική αναθεώρηση, αφού έως σήμερα ο πρόεδρος δεν μπορούσε να είναι μέλος ενός κόμματος.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/279651-Erntogan-Oi-stayrophoron-tes-Dyses-kai-ekeinoi-poy-toys-yperetoyn-edo-sten-patrida-epitethekan-se-emas ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...