Ευπάλιο Φωκίδας:Παλιά αγαπημένα παιγνίδια από τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο

Χθες το απόγευμα στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου,ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευπαλίου διοργάνωσε μια πολύ όμορφη και διασκεδαστική εκδήλωση για τα παιδιά με θέμα ” Παλιά και Αγαπημένα παιχνίδια”.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να γνωρίσουν τα παιδιά το αληθινό παιχνίδι, να βγουν από τα σπίτια και να γίνουν όλα μαζί μια μεγάλη παρέα φίλων. Αλάτι ψιλό αλάτι χοντρό, μήλα, τσουβαλοδρομίες, αγαλματάκια αμίλητα, κουτσό μερικά από τα παιχνίδια που έπαιξαν τα παιδιά με μεγάλο ενθουσιασμό και έφεραν στην θύμηση μας αγαπημένες αναμνήσεις των δικών μας παιδικών χρόνων.

Στο τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά απόλαυσαν δροσερό καρπουζάκι  και πήραν όλα δώρο από ένα ολόκληρο καρπούζι για το σπίτι τους.
Ευχαριστούμε πολύ για την δωρεάν προσφορά τους την παιδαγωγό κα Λένα Λαουρδέκη με την καθοδήγηση της οποίας πραγματοποιήθηκαν τα παιχνίδια, τον κ. Φώτη Παπακωνσταντίνου που  πρόσφερε τα καρπούζια, τον D.J κ. Σπύρο Διαμαντόπουλο που επιμελήθηκε την μουσική της εκδήλωσης και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους γονείς και παιδιά.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...