Ευρωπαικό πρόγραμμα Comenius.

Το Δημοτικό Σχολείο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, στα πλαίσια του προγράμματος Δια Βίου Εκπαίδευση, για τα σχολικά έτη 2011-2012 και 2012-2013 πρόκειται να αναπτύξει Πολυμερή Σχολική Σύμπραξη Comenius με τα σχολεία: α΄) Tividale Hall Primary School OLDBUR, GB-UNITED KINGDOM, β) Escola La Floresta, BARCELONA, ES-SPAIN & γ) Direzione Didattica 9o Circolo –Don Lorenzo Milani, SASSARI, ITALY . Το θέμα που θα επεξεργαστούν όλα τα σχολεία έχει τον τίτλο “Play With Me”, «Παίξε Μαζί μας» και αφορά παιχνίδια του παρελθόντος ξεχασμένα ή λιγότερο γνωστά.

Το πρόγραμμα εμπλέκει τους μαθητές του σχολείου, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία εκτός από τα δικά μας ξεχασμένα παιχνίδια να μάθουν και τα παιχνίδια των άλλων χωρών. Κατά τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος θα υπάρξουν ανταλλαγές εκπαιδευτικών στα συνεργαζόμενα σχολεία.

Γιορτή Χριστουγέννων

Η γιορτή των Χριστουγέννων του Νηπιαγωγείου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 ενώ η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού και του Γυμνασίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00.  



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...