Ζιαμπαρα:Το «κόψε- ράψε» του αντιδημάρχου κ. Καρακώστα

Το «κόψε- ράψε» του αντιδημάρχου κ. Καρακώστα
Κατανοώ και συμμερίζομαι την ταραχή του κ. Καρακώστα, που κατά τη συνήθη και προσφιλή τακτική του, κάθε φορά που αποκαλύπτεται η ασυνέπεια του και οι «κωλοτούμπες» του, εκτοξεύει λάσπη από τον ανεμιστήρα.
Από την δεκάλεπτη τεκμηριωμένη εισήγησή μου στο δημοτικό συμβούλιο, ο αντιδήμαρχος κ. Καρακώστας απομόνωσε και έκοψε μια φράση 20 δευτερολέπτων, στην οποία στήριξε την ανακοίνωσή του, για να εξυπηρετήσει την ανύπαρκτη επιχειρηματολογία του και κυρίως για να σκεπάσει τη ρουσφετολογική, πελατειακή πολιτική της παράταξής του.
Αποκάλυψα στο δημοτικό συμβούλιο ότι άλλα έλεγε και συνεχίζει να λέει, άλλα όμως κάνει ο κ. Καρακώστας. Διατυμπανίζει τον ρόλο των γενικών συνελεύσεων και των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων, ενώ στην πράξη τα έργα γίνονται καθ’ υπόδειξη του Αντιδημάρχου. Η καθ΄υπόδειξη τσιμεντόστρωση απαιτεί και καθ’ υπόδειξη σύνταξη μελέτης από την υπηρεσία. Για του λόγου το αληθές επισυνάπτω την 12/2017 μελέτη.

Το κόλπο του κ. Καράκωστα βρίσκεται στο να παίζει με τις λέξεις, που μπορούν να παραπλανήσουν τον ανυποψίαστο πολίτη.
Και σε ότι αφορά το δήθεν ενδιαφέρον και τις προτροπές του για συνεργασίες, ξεκαθαρίζουμε ότι για τη συνεργασία απαιτείται πολιτική εντιμότητα. Όταν ο κ. Καρακώστας απομονώνει φράσεις διαστρεβλώνοντας την αλήθεια δίνει τον τρόπο με τον οποίο θέλει τις συνεργασίες.
Μαρία Ζιαμπάρα
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ναυπακτίας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...