«Ζωντανός» για τα play off ο Πλατανιάς

Τις ελπίδες που έχει για να παίξει στα play off διατήρησε «ζωντανές» ο Πλατανιάς μετά το σπουδαίο «διπλό» στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με 2-1.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι η εφετινή της πορεία μόνο τυχαία δεν είναι. Έμεινε για 5η σερί αγωνιστική αήττητη (3 νίκες, 2 ισοπαλίες) και απέχει μόλις ένα βαθμό από την Ξάνθη (32 έναντι 33), η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση (εκκρεμεί και το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό).

Ο Παναιτωλικός, μετά το 0-4 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας γνώρισε τη δεύτερη σερί ήττα και με 22 βαθμούς εξακολουθεί να μην αισθάνεται άνετα. Ξεκίνησε πολύ καλά το ματς η ομάδα του Μάκη Χάβου, με δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 14΄  (ο Μπανανά απόκρουσε πάνω στη γραμμή) και 23΄ (εξαιρετική επέμβαση του Σωτηρίου σε σουτ του Μάρκος Πάουλο), αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 27΄.

Ο Χαντάκια ανέκοψε αντικανονικά στην περιοχή τον Μανούσο, ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι και ο «παθών» εκτέλεσε ψύχραιμα για το 1-0 του Πλατανιά.

Ακριβώς το ίδιο σκηνικό στήθηκε και στο δεύτερο μέρος. Ο Παναιτωλικός έχασε απίστευτη ευκαιρία στο 54΄ με τον Γιορέντε να διώχνει πάνω στη γραμμή την προβολή του Χαντάκια και στην αντεπίθεση, μετά από κόρνερ του Γιορέντε και κεφαλιά του Μανούσου, ο Καρυπίδης με νέα κεφαλιά-ψαράκι πέτυχε το 2-0.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κυριακίδης, Κλέσιο (74’ Κουτρομάνος), Ρότσα, Κούσας, Χαντάκιας, Μάκος, Πάουλο, Λόπες (69’ Παπαδόπουλος), Μπράβο (58’ Άλβαρο Ρέι), Ρόσα, Μαρκόβσκι.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Κάργας, Μπανανά, Στάθης, Καρυπίδης, Στανισάβλιεβιτς (86’ Μαραγκός), Γιορέντε (89’ Ντεβέσα), Μουνάφο, Μανούσος (75’ Αποστολόπουλος), Σίγκνεβιτς

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/271504-Zontanos-gia-ta-play-off-o-Platanias ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...