ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από ανεμοστρόβιλους (Βίντεο)

Στο έλεος των ακραίων καιρικών φαινομένων οι ΗΠΑ

Χάος επικρατεί σε μεγάλες περιοχές του Αρκάνσας και του Οχάιο που βρίσκονται στο έλεος γιγαντιαίων ανεμοστρόβιλων.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα άφησαν πίσω τους ανυπολόγιστες καταστροφές και τουλάχιστον τρεις νεκρούς.

Οι ανεμοστρόβιλοι χτύπησαν σε μία ακτίνα που κατοικούν πάνω από 45 εκατ. άνθρωποι, προκαλώντας τεράστια προβλήματα. Ένα άτομο σκοτώθηκε στην Οτάβα, του Ιλινόις, όπου τουλάχιστον 100 σπίτια ισοπεδώθηκαν. Ένα δεύτερο άτομο επιβεβαιώθηκε ως νεκρό από ανεμοστρόβιλο στην πόλη Πέρι Κάουντι, στο Μιζούρι. Όπως ανέφεραν οι αρχές, ο άνδρας αυτός σκοτώθηκε όταν βρέθηκε στη δίνη του ανεμοστρόβιλου και παρασύρθηκε σε μεγάλη απόσταση. Ένας τρίτος άνθρωπος, ηλικίας 71 ετών, έχασε τη ζωή του στο Κρόσβιλ του Ιλινόις, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά καιο η σύζυγός του.

Όπως ανακοίνωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, τουλάχιστον 22 ανεμοστρόβιλοι «χτύπησαν» τις περιοχές μεταξύ Αρκάνσας και Οχάιο, επεκτείνοντας τη δράση τους σε πέντε συνολικά πολιτείες.

Μεγάλα προβλήματα δημιουργήθηκαν και στις υποδομές, καθώς πάνω από 100.000 σπίτια έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα την Τετάρτη, ενώ έκλεισαν και κεντρικές οδικές αρτηρίες. Στο Μιζούρι και στο Γουισκόνσιν έπεσε χαλάζι σε μέγεθος μπάλας του μπέιζμπολ. Οι δε τραυματίες αριθμώνται σε δεκάδες, οι περισσότεροι εκ των οποίων βρίσκονταν μέσα στα σπίτια τους.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/273049-EPA-Treis-nekroi-apo-anemostrobiloys-Binteo ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...