Η Έφη Θώδη ξεσήκωσε τους ζακυνθινούς | Σε πανηγύρι στη Μέσω Βολίμα (φωτο+video)

* Το κέφι «χτύπησε» κόκκινο στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στις Μέσω Βολίμες το βράδυ της Τρίτης. Ζακυνθινοί και επισκέπτες διασκέδασαν με την ψυχή τους στην πλατεία της εκκλησίας αμέσως μετά το τέλος των θρησκευτικών εκδηλώσεων, σε ένα πανηγύρι που τα είχε όλα.

* Οι διοργανωτές είχαν προσκαλέσει την Έφη Θώδη, η οποία με τα δημοτικά, τα παραδοσιακά, τα νησιώτικα και τα ηπειρώτικα τραγούδια της ξεσήκωσε μικρούς και μεγαλύτερους σε ηλικία, με αποτέλεσμα το γλέντι να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Και η αλήθεια είναι ότι η δική της εμφάνιση στην εκδήλωση προσέλκυσε ακόμα περισσότερο κόσμο…

* Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, οι οποίοι μετά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις, συμμετείχαν στο λαϊκό γλέντι και έστω και για λίγο, κατάφεραν να ξεφύγουν από τις υποχρεώσεις τους, χαλάρωσαν και διασκέδασαν με τους κατοίκους των ορεινών.

* Εμείς από την πλευρά μας, οφείλουμε να συγχαρούμε όλους τους διοργανωτές για τη μοναδική γιορτή και τη ζεστή φιλοξενία και κυρίως τον πρόεδρο του χωριού, Γιάννη Θεοδόση – Κοντό που ξεχώρισε ως «οικοδεσπότης»! Και του χρόνου!

Γ.Κ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...