Η απάντηση του Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό για τις «παγκόσμιες πρωτοτυπίες»

Η απάντηση του Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό για τις «παγκόσμιες πρωτοτυπίες»

Από τον Παναθηναϊκό εξέφρασαν την ενόχλησή τους μετά τη λήξη του ντέρμπι για την παραβίαση του πρωτοκόλλου της Super League όσον αφορά τη σειρά των δηλώσεων των προπονητών και τις φωνές των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την αλλαγή του Σωκράτη Διούδη.

Συγκεκριμένα, στο τριφύλλι ανέφεραν ότι οι γηπεδούχοι δεν ειδοποίησαν τους ίδιους και τους αρμόδιους για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, στέλνοντας τον Πέδρο Μαρτίνς να μιλήσει πρώτος στη συνέντευξη Τύπου, ενώ στη φάση του τραυματισμού του Διούδη, παρότι είχε φανεί ότι ο 25χρονος τερματοφύλακας είχε χτυπήσει σοβαρά, από τον πάγκο των Πειραιωτών με προεξάρχοντα τον υπεύθυνο επικοινωνίας Κώστα Καραπαπά φώναζαν για να επισπευθεί η αλλαγή του Κωσταντίνου Κότσαρη.

Οι ερυθρόλευκοι απαντούν στις πράσινες καταγγελίες για τις «δύο παγκόσμιες πρωτοτυπίες». Αφού τονίζουν ότι δεν ειπώθηκε το παραμικρό παράπονο στην αναχώρηση των φιλοξενούμενων, ενώ υπήρξαν και ευχαριστίες για τη φιλοξενία, εξηγούν ότι ο Μαρτίνς ήθελε να συσκεφτεί με τους συνεργάτες του και μίλησε πρώτος «για να μην περιμένουν οι δημοσιογράφοι δύο ώρες».

Όσον αφορά τις διαμαρτυρίες για την άμεση αλλαγή γκολκίπερ, υποστηρίζουν ότι έγιναν επειδή ο Κότσαρης δεν είχε «δεθεί» και δεν είχε βάλει τα γάντια του και χαρακτηρίζουν ως «παγκόσμια πρωτοτυπία» τα «είκοσι λεπτά καθυστερήσεις» που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο.

Πηγή: filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/346783-E-apantese-toy-Olympiakoy-ston-Panathenaiko-gia-tis-pagkosmies-prototypies ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...