Η αποστολή του Παναιτωλικού με 19 ποδοσφαιριστές

Αναχώρησε η αποστολή του Παναιτωλικού για τη Λιβαδειά με 19 ποδοσφαιριστές. Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση στο Εμιλέον με τον Γιάννη Μαντζουράκη να ανακοινώνει έπειτα την αποστολή και τον Μουνιός να είναι το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής μένοντας εκτός, καθώς είχε έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Εκτός έμειναν οι Παπουτσογιαννόπουλος και Παπάζογλου που συνεχίζουν με ατομικό και θεραπεία στις προπονήσεις, όπως και ο Μύγας που παραμένει ασθενής εδώ και περίπου ένα μήνα (αντιμετωπίζει λοιμώδη μονοπυρήνωση). Εκτός απ’τους τέσσερις απόντες, ο Γιάννης Μαντζουράκης μετράει δύο επιστροφές με Κουτρομάνο και Βασιλούδη να είναι απολύτως έτοιμοι, ασχέτως αν δεν αγωνιστούν αύριο.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή του Παναιτωλικού : Κυριακίδης, Κριστιάνο, Κούσας, Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Κουτρομάνος, Τσοκάνης, Ρότσα, Πάουλο, Μάκος, Καμαβουάκα, Βασιλούδης, Ρόσα, Φερέιρα, Λεντέσμα, Ουάρντα, Κλέσιο, Τομανέ, Μαρκόφσκι.

Ο Ντόστανιτς από πλευράς Λεβαδειακού έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, καθώς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.

Η Κ20 του Παναιτωλικού επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Κ20 του Λεβαδειακού με γκόλ των Νταλακούρα στο 40′ και Γεωργούση στο 48′ επιστρέφοντας έτσι στα νικηφόρα αποτελέσματα.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...