Η Δέσποινα Μοιραράκη σας προσκαλεί στην 1η έκθεσή της στην Θεσσαλονίκη

Η Δέσποινα Μοιραράκη σας προσκαλεί στην 1η έκθεσή της στην Θεσσαλονίκη

H επιχείρηση DESPINA MIRARAKI S.A, προσκαλεί στη το κοινό της Θες/νίκης και γενικότερα όλης της Β. Ελλάδος, στη 1η έκθεση με μοντέρνα & κλασικά χαλιά για τη χειμερινή σεζόν, στο ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  PALACE από Σάββατο 3 Νοέμβριου έως και Δευτερά 12 Νοέμβριου 2018.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει χειροποίητα, περσικά, συλλεκτικά, μάλλινα, ολομέταξα χαλιά (Tabriz, Qum, Nain, Kashan κλπ) και νομαδικά με ιδιαιτερότητα σχεδίων (hunting, garden, prayer) και σχημάτων όπως ροτόντες, τετράγωνα κλπ, καθώς και oversized χαλιά.

Επίσης θα παρουσιαστούν και αποκλειστικότητες μοντέρνων χαλιών & μονόχρωμων, bamboo silk, γνωστών οίκων όπως JAIPUR, SARASWATI, GLOBAL και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παραγγείλουν ειδικά projects κατασκευής χαλιών (custom made).

Η επιχείρηση MIRARAKI έχει χαλιά «για όλα τα βαλάντια και για όλα τα γούστα».

Συγχρόνως θα παρουσιαστεί και η νέα χειμερινή collection 2018 του οίκου Roberto Cavalli home σε αποκλειστική διάθεση για ολόκληρη την Ελλάδα.

Η κυριά Δέσποινα Μοιραράκη θα είναι παρούσα καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, οπού θα μπορέσει να κατευθύνει και να βοηθήσει τον κάθε ενδιαφερόμενο να διαλέξει το χαλί της αρέσκειας του.

Καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης θα λειτουργεί και ειδικό τμήμα προσφορών!

Ωράριο έκθεσης: 10.00 – 22.00     

Τηλ. επικοινωνίας: 210 8982052

Email :  [email protected]

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITISMOS/345027-E-Despoina-Moirarake-sas-proskalei-sten-1e-ekthese-tes-sten-THessalonike ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...