Η εκρηκτική Τζένιφερ Λόπεζ και ο Κώστας Χατζής στην ίδια σκηνή!

Η εκρηκτική Τζένιφερ Λόπεζ και ο Κώστας Χατζής στην ίδια σκηνή!
To νέο τηλεοπτικό show του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar» έκανε πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή, με γνωστά πρόσωπα της εγχώριας showbiz να υποδύονται μεγάλους Ελληνες αλλά και ξένους αστέρες.

Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του σταθμού του Αμαρουσίου, κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό και τα νούμερα τηλεθέασης στην ώρα προβολής του, χωρίς ωστόσο να κάνει την…εκπληξη για πρεμιέρα, σημειώνοντας ένα 34,2% στο γενικό σύνολο και 35,8 στο νεανικό κοινό.

Ποδαρικό έκανε η Κρυσταλλία ως άλλη Τζένιφερ Λόπεζ και οι κριτικές που απέσπασε ήταν κολακευτικές, τόσο για την ερμηνεία της όσο και για το πόσο καλά κατάφερε να μιμηθεί τη Λατίνα σεξοβόμβα.

Η Θωμαή Απέργη μιμήθηκε τη γνωστή τραγουδίστρια Sade και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια βγήκε στη σκηνή με λευκή, μακριά φούστα και τοπάκι, και τραγούδησε ξυπόλυτη.

Η Μαντώ δεν δυσκολεύτηκε να μιμηθεί την Μπάρμπρα Στρέιζαντ και ο Θανάσης Αλευράς κατάφερε να συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία ως Κώστας Χατζής.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το παιχνίδι δεν θα υπάρξουν αποχωρήσεις. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει κάθε εβδομάδα να γίνονται όλο και καλύτεροι για να συγκεντρώσουν τη καλύτερη βαθμολογία, ενώ τα χρήματα που θα κερδίσει ο πρώτος θα δοθούν σε ίδρυμα της δικής τους επιλογής.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...