Η ελάφρυνση του χρέους στη συνάντηση Τσακαλώτου – Αχτσιόγλου, με πρέσβεις ευρωπαϊκών χωρών

Η ελάφρυνση του χρέους στη συνάντηση Τσακαλώτου – Αχτσιόγλου, με πρέσβης ευρωπαϊκών χωρών

Το ζήτημα της ρύθμισης του ελληνικού χρέους, ​​όπου αναζητείται μία καθαρή λύση και οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας ήταν στην ατζέντα της συνάντησης που πραγματοποίησαν σήμερα στις τέσσερεις το απόγευμα, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και η υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, με τους πρέσβεις των χωρών-μελών της Ευρωζώνης.
 
Από τα από τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας, έγινε γνωστό ότι κατά τη συνάντηση, επισημάνθηκε  ότι  η ελληνική κυβέρνηση έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο ακέραιο στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης και αναμένει πλέον από τους εταίρους έναν οδικό χάρτη για την έξοδο στις αγορές και άρα την έξοδο από το πρόγραμμα το καλοκαίρι του 2018. Μ​όνο έτσι οι διεθνείς επενδυτές αλλά και οι Έλληνες πολίτες θα αναγνωρίσουν την αλλαγή σελίδας που τόσο έχει ανάγκη η ελληνική οικονομία.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/286166-E-elaphrynse-toy-chreoys-ste-synantese-Tsakalotoy-Achtsiogloy-me-presbes-eyropaikon-choron ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...