Η Ενωτική Πρωτοβουλία απαντά στους “νοσταλγούς της απραξίας” του διαδικτύου

Στους νοσταλγούς της απραξίας των ιδιαίτερων συμφερόντων όπως χαρακτηρίζει απευθύνεται με δελτίο τύπου της η Ενωτική πρωτοβουλια σε διάφορες αναρτήσεις που είδαν  τη δημοσιότητα το Σαββατοκύριακο χαρακτηριζοντας τα κουτσομπολίστικα δημοσιεύματα.  Ειδικότερα αναφερει:

Κουτσομπολιά, ψέμματα και συμφέροντα

Υπάρχουν και αυτοί. Οι νοσταλγοί της απραξίας και των «ιδιαίτερων» συμφερόντων στον δήμο Ναυπακτίας που δεν μπορούν να «καταπιούν» την συνέχιση της κοινής αυτοδιοικητικής πορείας των στελεχών της Ενωτικής Πρωτοβουλίας. Οργανώνονται και με κουτσομπολιά και ψέμματα πιστεύουν πως θα παράξουν το πολιτικό αποτέλεσμα που θέλουν. Πέντε μήνες πριν τις εκλογές, δίνουν το στίγμα τους. Δεν τους βολεύει η συζήτηση για τα προβλήματα και τις προοπτικές της Ναυπακτίας. Δεν έχουν κάτι να πουν.

Έχοντας πάρει διαζύγιο με την αλήθεια και την σοβαρή συζήτηση γέμισαν το Σαββατοκύριακό μας με κουτσομπολίστικα δημοσιεύματα της πλάκας. Δεν θα τα καταφέρουν όμως να δηλητηριάσουν την συζήτηση για τις τοπικές μας υποθέσεις. Η Ναυπακτία θα τους προσπεράσει.

Η Ενωτική Πρωτοβουλία με επικεφαλής τον Τάκη Λουκόπουλο, δικαιώνει το όνομά της. Διεκδικεί μια δεύτερη θητεία που με την υλοποίηση των έργων που έχει ήδη δρομολογήσει, θα αλλάξει την εικόνα του τόπου μας. Παράλληλα συνεχίζουμε να δουλεύουμε, αντιμετωπίζοντας τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και δίνοντας την μάχη για το μέλλον της Ναυπακτίας.

Το Σαββατοκύριακο αυτό αιρετοί και υπάλληλοι του δήμου, με επικεφαλής τον Τάκη Λουκόπουλο, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να αντιμετωπίσουν τις καταπτώσεις, την έντονη χιονόπτωση στα ορεινά και να κρατήσουν ανοικτό το οδικό δίκτυο. Ο δήμαρχος ετοιμάζει σημαντικές συναντήσεις, την Δευτέρα 14/1 στην Αθήνα με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη, τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα και στελέχη της Γενικής Γραμματείας επενδύσεων του ΕΣΠΑ. Η δημοτική αρχή της Ναυπακτίας δεν αρκείται σε αυτά που έχει καταφέρει μέχρι τώρα. Βάζει στην ημερήσια διάταξη όλα τα ζητήματα του τόπου μας, μικρά και μεγάλα, διεκδικεί και προτείνει λύσεις.

Τα κουτσομπολιά και τα ψέμματα μένουν στον αφρό για μια δυο μέρες. Το έργο όμως που παρήγαγε η Ενωτική Πρωτοβουλία μένει και θα σφραγίσει το μέλλον του τόπου μας.

Όπως φθάσαμε μέχρι εδώ, θα συνεχίσουμε. Λειτουργώντας πολυσυλλεκτικά και ανεξάρτητα, με πνεύμα συνεργασίας, θα διευρύνουμε κι άλλο την παράταξη, υποδεχόμενοι πολλά νέα στελέχη και συνεργάτες.

Το γραφείο τύπου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...