Η επίθεση στο σπίτι του Α. Φλαμπουράρη έφερε 19 προσαγωγές

Η επίθεση στο σπίτι του Α. Φλαμπουράρη έφερε 19 προσαγωγές

Σε 19 προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ για την επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (04.12.2018) στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια.

Η επίθεση είχε σημειωθεί κατά των φρουρών του Αλέκου Φλαμπουράρη, με την 20μελή ομάδα να πετά πέτρες και μολότοφ προς αυτούς.

Για άθλια στοχοποίηση του Αλέκου Φλαμπουράρη κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του. Αναλυτικά αναφέρει: “Η νέα επίθεση στο σπίτι του Υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, καταδεικνύει την άθλια στοχοποίησή του, με ενέργειες που προσιδιάζουν στον υπόκοσμο, και καμία σχέση δεν έχουν με την οποιαδήποτε πολιτική δράση. Όσοι επιδίδονται σε αυτές τις ενέργειες, να ξέρουν ότι δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης”.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Νέα Δημοκρατία, καταδικάζοντας το περιστατικό και αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά της κυβέρνησης: “Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση κουκουλοφόρων κατά της οικίας του κ. Φλαμπουράρη. Η κυβέρνηση, ωστόσο, θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι φέρει ακέραιη την ευθύνη για την γενικευμένη ανομία, η οποία αντιμετωπίζεται μόνον με μηδενική ανοχή”.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/348225-E-epithese-sto-spiti-toy-A-PHlampoyrare-ephere-19-prosagoges ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...