Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν προλόγισε βιβλίο της Βουλής για τον Μανώλη Γλέζο

Λευκές σελίδες έμειναν οι σελίδες που προορίζονταν για την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Οι προκλήσεις και οι περίεργες συμπεριφορές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έχουν τέλος, με την πρώην πρόεδρο της Βουλής να φτάνει στο σημείο να αρνηθεί να προλογίσει,  βιβλίο που εξέδωσε το Κοινοβούλιο για τον Μανώλη Γλέζο.

Το βιβλίο προλόγισαν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο νυν πρόεδρος Νίκος Βούτσης, ενώ οι σελίδες που προορίζονταν για την κυρία Κωνσταντοπούλου παρέμειναν λευκές!

7

Υπενθυμίζεται πως ο Μανώλης Γλέζος είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν η πρώην πρόεδρος της Βουλής επιχείρησε να εμποδίσει τον Γερμανό πρέσβη από το να καταθέσει στεφάνι στο Δίστομο, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την ημέρα μνήμης για τους εκατοντάδες Έλληνες που δολοφονήθηκαν το 1944 από τους Ναζί.

Στη συνέχεια ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα στους επισήμους, σηκώθηκε από τη θέση του, πήρε από το χέρι τον Γερμανό πρέσβη, παρακάμπτοντας την κυρία Κωνσταντοπούλου. Ο κ. Γλέζος έδωσε στον Γερμανό αξιωματούχο το στεφάνι για να το καταθέσει στο μνημείο των εκτελεσθέντων.

Τις εικόνες του βιβλίου με τις λευκές σελίδες κάτω από το όνομα της Ζωής Κωνσταντοπούλου ανέβασε στο Τwitter οι αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

1

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/290339-E-Zoe-Konstantopoyloy-den-prologise-biblio-tes-Boyles-gia-ton-Manole-Glezo ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...