Η ηθοποιός Ελένη Θεοφίλου ξεχασμένη σε Ίδρυμα με αλτσχάϊμερ (Φωτογραφία)

Η ηθοποιός Ελένη Θεοφίλου ξεχασμένη σε Ίδρυμα με αλτσχάϊμερ  (Φωτογραφία)
Την γνωρίσαμε μέσα από τον ελληνικό κινηματογράφο και υπήρξε καλή ηθοποιός. Σήμερα, βρίσκεται σε ίδρυμα στα Μελίσσια και παλεύει με το Αλτσχάιμερ.
Μπορεί στα νιάτα της να είχε πολλούς φίλους και θαυμαστές, αλλά τώρα το μοναδικό της στήριγμα είναι ο αδελφός της.

Ο λόγος για την Ελένη Θεοφίλου, η οποία έπαιζε στο πλευρό της Νόρας Βαλσάμη στην ταινία «Οι Βάσεις και η Βασούλα», αλλά και στην κωμωδία «Γκαρσονιέρα για 10» με τον Χρόνη Εξαρχάκο. Τους τελευταίους δυο μήνες βρίσκεται στο «Παλάντιον Ίδρυμα» και μέρα με την μέρα απομονώνεται στον δικό της κόσμο. «Η Ελένη δυστυχώς δεν θυμάται τίποτα πια», δήλωσε στο ciaoο αδελφός της Τάσος Θεοφιλόπουλος και συνέχισε:

«Η Ελένη όπως και οι περισσότεροι ηθοποιοί της γενιάς της, είχε κάνει ένα λάθος στη ζωή της, κάτι που την οδήγησε στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. Ζούσαν την ψευδαίσθηση πως η ομορφιά και η αναγνωρισιμότητα του κόσμου θα κρατήσουν για πάντα και δεν έκαναν καμία κίνηση να οργανώσουν τη ζωή τους και να προετοιμάσουν το μέλλον τους. Έτσι και η Ελένη έμεινε ξεκρέμαστη, χωρίς να έχει κάνει κάποια κίνηση για να είναι οικονομικά αυτόνομη στα γεράματά της».

Το μοναδικό έσοδο της Ελένης Θεοφίλου είναι η σύνταξη που παίρνει από τα δέκα χρόνια που δούλεψε στην ΕΡΤ. «Η Ελένη νοσηλεύεται στο Παλάντιον Ίδρυμα τους τελευταίους δυο μήνες με την κατάστασή της σταδιακά να επιδεινώνεται.

Δυστυχώς μέρα με τη μέρα απομακρύνεται από την καθημερινότητα και μένει στον δικό της κόσμο», κατέληξε ο αδελφός της και αποκάλυψε ότι πριν λίγες μέρες την είχε επισκεφθεί η Άννα Φόνσου, η οποία ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας της.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...