Η μεγαλοπρεπής άφιξη του βασιλιά Σαλμάν: Κατέβηκε με κυλιόμενη από το αεροπλάνο -6 άτομα του κρατούσαν ομπρέλες (Βίντεο)

Με μεγαλοπρέπεια έφτασε στην Ινδονησία ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας για την πρώτη επίσκεψη μονάρχη από τη χώρα του εκεί έπειτα από 50 χρόνια.

Μάλιστα, ο βασιλιάς Σαλμάν κατέβηκε από το αεροσκάφος του με κυλιόμενη σκάλα, φτάνοντας στην Ινδονησία, με συνοδεία 1.000 ατόμων, ανάμεσά τους 10 υπουργοί και 25 πρίγκιπες. Χαρακτηριστική είναι η σκηνή που διαδραματίστηκε όταν έφτανε στο προεδρικό παλάτι, καθώς επτά άτομα του κρατούσαν ομπρέλες, για να μην βραχεί καθώς είχε ξεσπάσει μπόρα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των διεθνών ΜΜΕ, ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας ταξίδεψε με αποσκευές που ζυγίζουν 459 τόνους, που περιλαμβάνουν και δύο λιμουζίνες. Μεταξύ των απαιτήσεών του για το 9ήμερο ταξίδι του είναι να κατασκευαστεί μία VIP τουαλέτα για εκείνον, σε τζαμί στην Τζακάρτα.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/273038-E-megaloprepes-aphixe-toy-basilia-Salman-Katebeke-me-kyliomene-apo-to-aeroplano-6-atoma-toy-kratoysan-ompreles-Binteo ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...