Η… μισή ποδοσφαιρική Ευρώπη στα πόδια του Μανωλά

Ακόμα ένα… ποδοσφαιρικό μεγαθήριο προστέθηκε στις ήδη πολλές ομάδες που θέλουν τον Κώστα Μανωλά. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Ιταλίας η πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν, ετοιμάζει μια μεγάλη προσφορά για τον διεθνή Έλληνα αμυντικό.

Μάλιστα, όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά, οι Παριζιάνοι προσπαθούν να ξεπεράσουν το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης, ανάμεσά τους Άρσεναλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ιντερ και Γιουβέντους, για το Νο 44 της Ρόμα και έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με τον σύλλογο της ιταλικής πρωτεύουσας.

Μάλιστα η «Sport Mediaset» υπογραμμίζει, ότι η γαλλική ομάδα μετά τον Μαρκίνιος (το 2013 για 32.000.000 ευρώ), είναι έτοιμη να πάει για ψώνια και πάλι στην ιταλική πρωτεύουσα, μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο Μανωλάς αρέσει σε όλους και με μια ανανέωση που εξακολουθεί να κολλάει, η Ρόμα το επόμενο καλοκαίρι θα πρέπει να κάνει μια σημαντική οικονομική προσπάθεια για να τον κρατήσει στην αιώνια πόλη. Γιατί σίγουρα Τσέλσι, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ίντερ και τώρα Παρί Σ.Ζ είναι έτοιμοι να τον πάρουν».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...