Η ομάδα βόλεϊ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην κορυφή του Ψηλορείτη

Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα Βόλεϊ του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας, υπό τις οδηγίες του υπεύθυνου Φυσικής Αγωγής του Τ.Ε.Ι. Κωνσταντίνου Λιαπίκου, στο Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ρέθυμνο Κρήτης, 16-18 Μαΐου 2017.
Η ομάδα Βόλεϊ, με παίκτες από τα Τμήματα της Πάτρας, του Μεσολογγίου, του Αντιρρίου και του Αιγίου, νίκησε διαδοχικά το Τ.Ε.Ι. Πειραιά 2-0, το Μετσόβιο Πολυτεχνείο 2-0, το Πανεπιστήμιο Κρήτης 2-0 και το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας 2-1.

Η στήριξη της ομάδας από τη Διοίκηση του ΤΕΙ, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, ήταν σημαντική και οφείλουμε να την ευχαριστήσουμε διότι χωρίς αυτήν δεν θα είχε πραγματοποιηθεί η συμμετοχή της ομάδας, δεδομένης της δυσμενής οικονομικής κατάστασης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον Ρεθυμνιώτη επιχειρηματία (ITALIAN CORNER,ΚΑΝΔΑΥΛΟΣ) κ. Βασίλη Στουρνάρα για την προσφορά της αγοράς του αθλητικού υλικού, στην ομάδα Ομόνοια Ναυπάκτου και τον Προπονητή Ντίνο Τσακανίκα για τις κοινές προπονήσεις και στον υπεύθυνο του Αθλητικού κέντρου Αντιρρίου για την διάθεση του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Η Διοίκηση του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, συγχαίρει τον γυμναστή – προπονητή κ. Κωνσταντίνο Λιαπίκο και όλους τους φοιτητές – αθλητές των Τμημάτων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, για τη συμμετοχή τους στην ομάδα Βόλεϊ και την πρωτιά που κατέκτησαν στο Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα 2017 που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο Κρήτης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...