Η ομιλία του Μαρινάκη στα αποδυτήρια της Τούμπας – Τι είπε για Ντιναμό και ΑΕΚ

Η ομιλία του Μαρινάκη στα αποδυτήρια της Τούμπας – Τι είπε για Ντιναμό και ΑΕΚ

Προβληματισμένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα και μίλησε στην ομάδα.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, που ηγήθηκε της αποστολής στην Τούμπα, φρόντισε να στείλει πολύ σημαντικά μηνύματα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών. Τόσο με τη συνολική συμπεριφορά του, όσο και με τα λόγια του, έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας, καθορίζοντας την ατζέντα, τους στόχους, αλλά και δείχνοντας ότι πιστεύει βαθιά, ειλικρινά σε αυτό που χτίζεται από το καλοκαίρι στο Λιμάνι.

Στην ομιλία του προς την ομάδα και τον προπονητή στα αποδυτήρια της Τούμπας, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, δεν εξέφρασε μόνο το στενοχώρια του. Αυτή, άλλωστε, είναι δεδομένη, αυτονόητη μετά από ένα τόσο άσχημο αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό που προέκυψε από τα λόγια του, ήταν η αισιοδοξία, το βλέμμα στην επόμενη ημέρα και  φυσικά η πίστη στη δουλειά του προπονητή και τις δυνατότητες του ρόστερ και του κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα αποδυτήρια της Τούμπας:

«Σήμερα δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Υπάρχει στενοχώρια, γιατί πίστευα πραγματικά ότι μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αλλά αυτό δεν αλλάζει την άποψη που έχω για εσάς. Πιστεύω σε εσάς και τον προπονητή, δεν αλλάζει κάτι αυτό το παιχνίδι. Σας στηρίζω όλους. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι,  αλλά έχουμε πολύ σημαντικούς αγώνες μπροστά μας που πρέπει να τους κερδίσουμε. Θέλω να κάνετε το καλύτερο και να νικήσουμε την Πέμπτη (Ντιναμό Κιέβου) και την Κυριακή (ΑΕΚ). Αυτό πρέπει να κάνουμε. Αφήστε πίσω ό,τι έγινε σήμερα και πάμε παρακάτω, να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε από εδώ και πέρα».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/353996-E-omilia-toy-Marinake-sta-apodyteria-tes-Toympas-Ti-eipe-gia-Ntinamo-kai-AEK ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...