Η Πίτα του Φαέθων Γεφυρα αφιερωμένη στα παιδιά

Σε ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Αθλητικού Συλλόγου Φαέθων “Γεφυρα” Αντιρρίου στην αίθουσα “Στεγη Πελάτη και Πολίτη” στο Αντίρριο.
Η φετινη εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα παιδιά των τμημάτων εκμάθησης μπάσκετ του συλλόγου τα οποία συνοδευόμενα από τους γονείς τους γεμισαν με φωνες και χαμόγελα το χωρο ενω το ενδιαφέρον κέντρισε η προβολή βίντεο με στιγμιότυπα από την προπόνηση των λιλιπούτειων αθλητών και αθλητριών καθώς και οι δηλώσεις τους.
Το παρόν έδωσαν και εκπρόσωποι συλλόγων της περιοχής μεταξύ άλλων οι κ.κ Κάκκος Νικος (Πρόεδρος Ατρομήτου Αντιρρίου), Τραγάκης Σίμος (Πρόεδρος Φίλων Φιλαρμονικής Αντιρριου), Φραγκος Βασίλειος (Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμονων Δ.Σ Αντιρρίου) και ο Λιόλιος Βαγγέλης (Πρόεδρος Προμηθέα Πατρών).
Μετα τον εθιμοτυπικό χαιρετισμό και ανταλλαγη ευχών, ο πρόεδρος του Φαέθων Γέφυρα Θάνος Ζάκκας τόνισε: “Το 2016 το αποχαιρετάμε έχοντας διαγράψει ανοδικη πορεία στο σύλλογο μας. Ευελπιστούμε με υγεία σε όλους , το 2017 να είναι έτος καθιέρωσης και καταξίωσης στους στόχους που έχουμε θέσει.Ο Φαέθων Γεφυρα εκπροσωπεί το Αντιρριο σε τέσσερις νομούς της επικράτειας και δίνει κάθε φορά τον καλύτερο του εαυτό. Με την αρωγή της Γεφυρα Α.Ε την οποία την ευχαριστούμε , θα συνεχίσουμε δίπλα και στους άλλους συλλόγους προκειμένου να κάνουμε το τόπο μας καλύτερο.
Τα τελευταια χρόνια έχουμε γινει αθλητικη κυψέλη για τα παιδιά που ερχονται να μυηθούν στα μυστικά του μπάσκετ και για εμάς πάνω από ολα θα είναι τα παιδιά και το παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους του Δ.Σ και αποδεχόμαστε την πρόσκληση του κ.Λιολιου να παρακολουθήσει όλη η οικογένεια του Φαέθων Γέφυρα ένα αγώνα Α1 Εθνικής στο εγγύς μέλλον”
Τυχερή της εκδήλωσης όπου βρήκε το φλουρί ήταν η αθλήτρια Μαριάννα Σταματίου.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...