Η Ραλλία Χρηστίδου με τον Γιάννη Κότσιρα στον Ρυθμό Stage

Η Ραλλία Χρηστίδου με τον Γιάννη Κότσιρα στον Ρυθμό Stage
Παρουσιάζει για πρώτη φορά στην καριέρα της, το δικό της ανατρεπτικό πρόγραμμα χωρίς στερεότυπα και συμβατικότητες. Συμμετέχει ο Γιάννης Κότσιρας.

«Ένα απρόβλεπτο μουσικό ταξίδι» ξεκινά η Ραλλία Χρηστίδου από τη μουσική σκηνή  Ρυθμός Stage. Στις 11 Οκτωβρίου θα βρεθεί στην γνωστή αθηναϊκή σκηνή όπου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην καριέρα της, το δικό της ανατρεπτικό πρόγραμμα χωρίς στερεότυπα και συμβατικότητες.

Την σκηνή του Ρυθμού Stage θα μοιραστεί με τον Γιάννη Κότσιρα που -οκτώ χρόνια μετά την πρώτη δισκογραφική του συνάντηση με την Ραλλία- υπογράφει τη μουσική στο νέο της album που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Minos-Emi.

Ο «Ιούδας» είναι το πρώτο τραγούδι του album που παίζεται δυναμικά στα ραδιόφωνα και θα έχουμε την ευκαιρία να την ακούσουμε ζωντανά.

Μαζί τους οι μουσικοί: Χρήστος Αλεξάκης στις ενορχηστρώσεις, στα keyboards και τον προγραμματισμό, ο Βαγγέλης Μαχαίρας στη κιθάρα και το μπουζούκι και ο στα τύμπανα ο Γρηγόρης Σιντρίδης. Στον ήχο ο Άρης Κουντούρης και ο Λάμπρος Μπούνας.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...