Η συγκινητική ιστορία μιας 36χρονης καρκινοπαθούς – Πέθανε μια εβδομάδα μετά τον γάμο των ονείρων της

Η συγκινητική ιστορία μιας 36χρονης καρκινοπαθούς – Πέθανε μια εβδομάδα μετά τον γάμο των ονείρων της

Μία 36χρονη γυναίκα από τη Βρετανία έφυγε από τη ζωή μία εβδομάδα μετά τον γάμο των ονείρων της καθώς έπασχε από καρκίνο. Στις 27 Νοεμβρίου εισήχθη σε κέντρο υγείας όπου ετοιμαζόταν να περάσει τις τελευταίες ημέρες της ζωής της. Στις 28 Νοεμβρίου εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της Ντάνιελ Κόρλεϊ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι ήταν μαζί τρία χρόνια ενώ μαζί απέκτησαν ένα αγοράκι, τον Αλάρικ, 19 μηνών. Οι δυο τους ζούσαν ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή όταν η Τάσα διεγνώσθη με καρκίνο του εντέρου τον Οκτώβριο του 2017. Από τότε άρχισε μία μάχη για την ίδια και την οικογένειά της όταν οι γιατροί διαπίστωσαν ότι οι όγκοι είχαν εξαπλωθεί σε πνεύμονες, ήπαρ και λεμφαδένες. Της είπαν ότι είχε μόλις δύο εβδομάδες ζωής.

Η καλύτερη φίλη της αποφάσισε να οργανώσει για το ζευγάρι έναν ονειρεμένο γάμο. Εταιρείες, συγγενείς και φίλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και κατάφεραν μέσα σε 36 ώρες να διοργανώσουν πράγματι μία παραμυθένια τελετή για την Τάσα και τον Ντάνιελ.

Μία εβδομάδα μετά η Τάσα έφυγε από τη ζωή.

Οι φωτό από την Daily Mail:

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/348687-E-sygkinetike-istoria-mias-36chrones-karkinopathoys-Pethane-mia-ebdomada-meta-ton-gamo-ton-oneiron-tes ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...