Η συγκινητική ιστορία της Kim: Μην το βάλετε κάτω!…

Η συγκινητική ιστορία της Kim: Μην το βάλετε κάτω...!

Η Kim δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα αποκτούσε παιδί, όχι πως είχε κάποιο πρόβλημα υγείας ή δεν μπορούσε να κάνει ένα απλώς η προσωπική της ζωή δεν τις εξασφάλιζε τις συνθήκες που η ίδια επιθυμούσε ώστε να κάνει οικογένεια.
Έφτασε λοιπόν 44 ετών και για περίπου 11 χρόνια βρισκόταν σε μια σχέση χωρίς μέλλον.

«Όταν είσαι 44 ετών και δεν είσαι παντρεμένη, ο κόσμος σε ρωτάει τι έχει πάει στραβά μ’ εσένα» αναφέρει η ίδια. Όμως η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Σε ηλικία 48 ετών γνωρίζει τον Nova, τον άντρα της ζωή της. 

 «Γνώριζα ότι μπορεί και να μην ήταν γραφτό μου να αποκτήσω παιδί. Ωστόσο ήμουν πρόθυμη να προσπαθήσω και να αποκτήσω με κάθε τρόπο. Άρχισα λοιπόν να εξετάζω την επιλογή της παρένθετης μητέρας. Όμως, όταν το συζήτησα με το γιατρό μου, με κοίταξε και μου είπε, γιατί να το κάνω αυτό. Του είπα, είμαι 52 χρονών, τι επιλογές έχω; Κι όμως με ενθάρρυνε να προσπαθήσω να αποκτήσω μωρό με εξωσωματική. Μου έλεγε ότι το απίθανο είναι πιθανό».

 

 

 

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει τα συναισθήματα όταν τελικά επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη της…

Νοιώθει πλήρης, γεμάτη και ευλογημένη που κατάφερε να αποκτήσει παιδί. Τώρα πια μπορεί να πει με σιγουριά ότι είναι πολύ τυχερή που η κόρη της ήρθε σε αυτή την ηλικία της ζωής της, καθώς μπορεί να απολαύσει κάθε λεπτό μαζί της, κάτι που ίσως δεν μπορούσε να κάνει αν ήταν πιο νέα.

Οσο για τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε για την ηλικία της και τι θα κάνει όταν το παιδί της θα πάει στο σχολείο και η ίδια θα είναι 70, απαντά: « Ανυπομονώ, γιατί νοιώθω σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον, μεγαλώνω αλλά νοιώθω ότι …μικραίνω».

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/285644-E-sygkinetike-istoria-tes-Kim-Men-to-balete-kato ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...