Η συνάντηση του Λ. Κρέτσου με την Ε.Φ.Ε

Η συνάντηση του Λ. Κρέτσου με την Ε.Φ.Ε

O Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Λευτέρης Κρέτσος συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Μπόνη, τον Αντιπρόεδρο κ. Ορέστη Παναγιώτου και τα μέλη κ. Μάριο Λώλο και κ. Χριστίνα Ζαχοπούλου, μετά από αίτημα της ΕΦΕ, με κύριο θέμα τα άμεσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φωτορεπόρτερ στη χώρα μας.

Συζητήθηκε το θέμα της έκδοσης νέων επαγγελματικών ταυτοτήτων της ΕΦΕ για το 2019  και το νομικό πλαίσιο που θα τις διέπει. Συζητήθηκε επίσης το θέμα της συνδρομής του υπουργείου στη δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας μέσω της οποίας, οι  αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες φωτορεπόρτερ θα μπορούν να διακινούν τις φωτογραφίες τους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το επάγγελμα των φωτορεπόρτερ που έχει απαξιωθεί τα τελευταία χρόνια.

Στο ίδιο πλαίσιο, συζητήθηκε η ιδέα της πρόσληψης φωτορεπόρτερ για τη στελέχωση των γραφείων Τύπου όλων των υπουργείων, και συμφωνήθηκε  η συνδρομή του υπουργείου σε σχετικές δράσεις της αναβάθμισης της Φωτοειδησεογραφικής Εικόνας που θα αναλάβει η Ε.Φ.Ε.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/346515-E-synantese-toy-L-Kretsoy-me-ten-E-PH-E ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...