Η συνέντευξη του Αντώνη Τσοπανά στο nafpaktianews.

Διαβάστε την διαδικτυακή συνέντευξη του συμπολίτη μας Αντώνη Τσοπανά  και προπονητή του Κεραυνού Γαβαλούς αντιπάλου των ομάδων της Ναυπακτίας στην Α1 ΕΠΣΝΑ στο nafpaktianews.gr.

Αν και νεοφώτιστη ομάδα ο Κεραυνός Γαβαλούς  έχει καταπληκτική πορεία μέχρι τώρα. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας και ποιοί είναι οι στόχοι της ομάδας;

Πράγματι έτσι είναι η ομάδα του Κεραυνού Γαβαλούς  είναι νεοφώτιστη στην Α1 ΕΠΣΝΑ και η πορεία της μέχρι τώρα όπως αποτυπώνετε στο πίνακα της βαθμολογίας είναι παραπάνω από κάθε προσδοκία μας αν αναλογιστούμε ότι αυτή η ομάδα δεν διαθέτει δικό της  γήπεδο με πλαστικό  η φυσικό χλοοτάπητα και έτσι αναγκαζόμαστε να δίνουμε όλα μας τα παιχνίδια στο στάδιο Παπαδατών και ουσιαστικά να νιώθουμε πως παίζουμε κάθε παιχνίδι εκτός έδρας με ότι αυτό συνεπάγετε (Οικονομικό – Εισιτήρια  και καυτή έδρα αφού δεν έχουμε τον κόσμο μαζί μας).

Η ομάδα δεν έχει το μπάτζετ των άλλων λεγόμενων ισχυρών   ομάδων της κατηγορίας θα έλεγα διαθέτουμε από τα μικρότερα μπάτζετ στην κατηγορία. Παρ’ όλα αυτά έχουμε καταφέρει με την πορεία μας να στρέψουμε πάνω μας τα βλέμματα  όλων των ποδοσφαιρόφιλων του νομού και δικαιολογημένα αφού έχουμε μπει ανάμεσα σε σωματεία που βρέθηκαν μαζί μας στην κατηγορία όπως Ναυπακτιακός από Γ’ Εθνική, Όμηρος Νεοχωρίου από Δ’ Εθνική και φυσικά ο Άρης Αιτωλικού που κάθε χρόνο προσπαθεί για την άνοδο.Ακόμα πίσω μας έχουμε αφήσει παραδοσιακές ποδοσφαιρικές δυνάμεις όπως  Ατρόμητος Αντιρρίου, Παναιτώλιο, Καινούριο, Ηρακλή Αστακού και Αμβρακικό Λουτρού.

Οι στόχοι της ομάδας παραμένουν και θα παραμείνουν οι ίδιοι που τέθηκαν το καλοκαίρι όταν συνεργάστηκα με την διοίκηση της ομάδας δηλαδή η παραμονή στην κατηγορία μέσω τον μπαράζ ή η απευθείας παραμονή στην πρώτη επτάδα που είναι και το ανώτατο όριο της ομάδος.

Για το μυστικό της επιτυχίας που με ρωτάτε είναι για όσους γνωρίζουν το ποδόσφαιρό εκ των έσω μεγάλο ρόλο παίζει το στήσιμο της ομάδος το καλοκαίρι δηλαδή επιλογές παικτών και σε ποιές θέσεις ,οι χαρακτήρες αυτών, στην συνέχει  η παρουσία και  δουλειά στο γήπεδο σε συνάρτηση με την γνώση και τις κατευθύνσεις του προπονητή οδηγούν προς την επιτυχία.

Ποια  ομάδα θεωρείτε φαβορί για άνοδο στην Δ’Εθνική;

Μέχρι την συνάντηση μας με τον Όμηρο Νεοχωρίου στο γήπεδο μας που ήταν οδηγός την κούρσα πίστευα ότι είναι το πρώτο φαβορί όμως μετά  την μεγάλη νίκη που κάναμε με τον Όμηρο στην συνέχεια η ομάδα του Νεοχωρίου παρουσίασε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και συνάρτηση με την ανοδική πορεία του Άρη Αιτωλικού που καθιστά την ομάδα του Αιτωλικού κατά την άποψη πρώτο φαβορί για την άνοδο. Ακόμα τονίζω ότι το Αντίρριο διαθέτει πάρα πολύ καλή ομάδα και αν ήθελε θα μπορούσε να χτυπήσει το τίτλο.

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα και αν είστε ευχαριστημένος από την συνεργασία σας με την  διοίκηση.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό είμαστε όλοι μια οικογένεια ευχαριστιόμαστε  στις προπονήσεις και χαιρόμαστε το κάθε παιχνίδι χωρίς άγχος. Έχω άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με την διοίκηση τους γνωρίζω και με γνωρίζουν πολλά χρόνια μιας και έχω καταγωγή από εκεί. Μου έχουν πλήρη εμπιστοσύνη δίνοντας μου τον απόλυτο έλεγχο της ομάδας και αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην σημερινή πορεία της ομάδας.

Πως νιώθετε που αύριο θα αντιμετωπίσετε την πρώην ομάδα σας Α.Ε. Τρικόρφου;

Με όλα τα παιδιά και την διοίκηση είμαι φίλος έχοντας άριστες σχέσεις ,αύριο θα είμαστε αντίπαλοι  μόνο για 90 λεπτά θα προσπαθήσω να τους κερδίσω παρόλο της απουσίες που έχει ομάδα μου. Τους εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους και να συνεχίσουν έτσι στηρίζοντας την.

Τι σημαίνει για εσάς το ποδόσφαιρο;

Το ποδόσφαιρο για εμένα είναι ο τρόπος ζωής και δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου εκτός αυτού.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...