Η σχέση Ελλάδας-Βρετανίας, μετά το Brexit, συνάντηση Δραγασάκη- Σμιθ

Οι δυνατότητα βρετανικών επενδύσεων στην Ελλάδα και η εμπορική σχέση που θα έχουν οι δύο χώρες, μετά το Brexit, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και η πρέσβη της Μ.Βρετανίας στην Αθήνα, Κέιτ Σμιθ.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε και το νομικό πλαίσιο που θα διέπει τη διαβίωση τόσο των Ελλήνων στη Βρετανία, όσο και των Βρετανών στην Ελλάδα. Από την πλευρά, του ο Γιάννης Δραγασάκης,  αναφέρθηκε στους ισχυρούς δεσμούς των δύο χωρών, τονίζοντας ότι η Ελλάδα θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να ακολουθηθεί, εκατέρωθεν, πολιτική αρχών στη διαδικασία του Brexit.
Η Βρετανίδα πρέσβης παρουσίασε τις βρετανικές θέσεις και επιδιώξεις, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με την ΕΕ. Ο κ. Δραγασάκης και η κ. Σμιθ επέμειναν στην ανάγκη περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων των δύο χωρών, κυρίως στην οικονομία και τον πολιτισμό, καθώς και σε άλλα πεδία.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/275183-E-schese-Elladas-Bretanias-meta-to-Brexit-synantese-Dragasake-Smith ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...