Η σύγκληση ή μη της επιτροπής για τον τουρισμό “άναψε” τα αίματα στο συμβούλιο-Πεδίον αντιπαράθεσης για τη 2η Nostos expo

-Τ.Λουκόπουλος: Mερικά πράγματα είναι πολιτικές αποφάσεις για τις οποίες είχαμε δεσμευτεί προεκλογικά

-Σύψας προς Μπουλέ: Δεν συνδιοικούμε τον τόπο-Διοικούμε και θα κριθούμε το ’19

-Μπουλές: Δεν τιμάτε τις συλλογικότητες-Αν έχετε “τα κότσια” -Πείτε ΝΑΙ στην επιτροπή

Η σύγκληση ή όχι της επιτροπής για τον τουρισμό πριν την ενημέρωση που θα επακολουθήσει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο για την διοργάνωση της 2ης Nostos Expo ήταν η αιτία για την έντονη λεκτική αντιπαράθεση στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου,ανάμεσα στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γ.Μπουλέ και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή του δήμου Γ.Σύψα.Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ανέφερε,ότι ενημέρωση και λεπτομέρειες για την διοργάνωση της 2ης Νοstos,τον χρόνο διεξαγωγής και το πως αυτή θα στηθεί θα υπάρχουν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Γ.Μπουλές: Υπάρχει επιτροπή για τον τουρισμό στον δήμο την οποία ο κ.Σύψας δεν  συγκαλεί για τους δικούς του λόγους

Ο κ. Μπουλές διατύπωσε την άποψη ότι θα πρέπει πρωτίστως να συνέλθει επιτροπή Τουρισμού -όπως είχε αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο- προκειμένου να εξετάσει τις παραμέτρους της διοργάνωσης,να αναλυθούν διεξοδικά όλες οι πτυχές (οικονομικές κλπ) και κατόπιν να έλθει το πόρισμά της προς συζήτηση  στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.Πρόσθεσε μάλιστα,ότι η επιτροπή αυτή υφίσταται,αλλά ο κ.Σύψας δεν συγκαλεί για τους δικούς του λόγους.

Γ.Σύψας σε Μπουλέ : Δεν κάνατε τίποτα στον τομέα του Τουρισμού-Απόλυτη νέκρα το έργο σας.

Αν πιστεύετε ότι ένα πρόγραμμα με τίτλο “Αράζω στην πόλη μου” είναι έργο,προβολής,τότε δεν θέλουμε να κάνουμε μαζί σας επιτροπή. (σσ.προφανώς ο κ. Αντιδήμαρχος αναφερόταν στο πρόγραμμα-επί θητείας Μπουλέ- “Φροντίζω τη γειτονιά μου-Ομορφαίνω την πόλη και τη ζωή”) ένα πρόγραμμα που είχε υλοποιηθεί σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα Ναυπάκτου,δίνοντας έμφαση στον εθελοντισμό προκειμένου να γίνουν οι γειτονιές περισσότερο φιλικές για όλους.

Ο κ. Σύψας σχετικά με τις κατηγορίες Μπουλέ για έλλειψη συλλογικότητας στις αποφάσεις της δημοτικής αρχής,τον παρέπεμψε στον σύλλογο των Καφεστιατόρων,των Ξενοδόχων,της ομοσπονδίας επαγγελματοβιοτεχνών,ακόμη και σε μέλη μεμονομένους δημοτικούς συμβούλους,όπως τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αλλάζουμε Μαζί τη Ναυπακτία” Θ.Παπαθανάση,τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανανέωση & Δημιουργία” Γ.Γούλα και τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Ντ.Τσουκαλά,οι οποίοι ανιδιοτελώς-οπως ανέφερε-βοήθησαν πέρυσι για την επιτυχή διοργάνωση της 1ης Νostos Expo

Λουκόπουλος σε Μπουλέ: Δεν συγκυβερνάμε – Θα κριθούμε όλοι στις εκλογές !

Ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος παίρνοντας το λόγο έκανε αναφορά για πολιτικές αποφάσεις για τις οποίες η δημοτική του αρχή είχε δεσμευτεί προεκλογικά,παρέχοντας ουσιαστικά πλήρη κάλυψη στα λεγόμενα του αντιδημάρχου του.Οποιαδήποτε άλλη άποψε,θα πάει ενάντια στις προεκλογικές μας εξαγγελίες -ανέφερε-. Ο κ. Μπουλές επανήλθε τονίζοντας ότι αν θέλετε διαφάνεια καλείτε την επιτροπή,να εξετάσει όλα όσα γίνονται.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...