Θρήνος στο Αγρίνιο: 18χρονος νεκρός από τροχαίο

Tραγική η κατάληξη τροχαίου που σημειώθηκε στην εθνική οδό κοντά στο Αγρίνιο. 18χρονος που τραυματίστηκε χθες έχασε σήμερα τη μάχη για τη ζωή του.
Το τροχαίο σημειώθηκε χθες, Πέμπτη 25 Μαΐου, το μεσημέρι στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων , κοντά στον κόμβο του Παναιτωλίου στο ύψος της γέφυρας της Ερμίτσας.
Εκεί, υπό συνθήκες που ερευνά η Τροχαία Αγρινίου, συγκρούστηκαν με σφοδρότητα πλαγιομετωπικά το δίκυκλο του νεαρού με όχημα που οδηγούσε 50χρονη γυναίκα.
Ο 18χρονος δικυκλιστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγρινίου, με πλήρεις αισθήσεις ενώ οι πρώτες πληροφορίες δεν τον ήθελαν με τραύματα που να εγκυμονούν κινδύνους για τη ζωή του. Μάλιστα γινόταν λόγος για ελαφρύ τραύμα στον μηρό.
Δυστυχώς  η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιπλοκές και ραγδαία επιδείνωση με αιμορραγία και ο άτυχος νεαρός κατέληξε σήμερα στις 3 το μεσημέρι.
Η εξέλιξη αυτή συγκλόνισε τους οικείους του ενώ προκαλεί μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία που βλέπει έναν ακόμη νέο άνθρωπο να γίνεται θυσία στον «Μολώχ της ασφάλτου».
Είναι προφανές παράλληλα πως γεννώνται  ερωτηματικά για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης την υγείας του άτυχου 18χρονου. Το agrinionews.gr  έθεσε σχετικό ερώτημα στη διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου και έλαβε την απάντηση πως τα στοιχεία επιτρέπουν την εκτίμηση πως έγινε σωστή διαχείριση του περιστατικού ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που παραγγέλθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας, ώστε να εξαχθούν ακριβή συμπεράσματα.
Σύμφωνα εξάλλου με νεότερες πληροφορίες, οι συγγενείς του 18χρονου έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραστεί τεχνικός σύμβουλος στη νεκροψία – νεκροτομή. Για το λόγο αυτό θα καθυστερήσει η διαδικασία, καθώς απαιτείται εισαγγελική παραγγελία, κάτι που αναμένεται να συμβεί από Δευτέρα (29 Μαΐου).

agrinionews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...