Θρασύτατη διάρρηξη σήμερα μέρα μεσημέρι στο Ευηνοχώρι

listiaΘρασύτατη διάρρηξη σήμερα μέρα μεσημέρι στο Ευηνοχώρι , δείχνοντας έτσι το θράσσος πλέον που έχουν οι διαρρήκτες στο Ευηνοχώρι , αλλά και εξαναγκάζοντάς μας όλους να παίρνουμε πια δραστικά μέτρα εναντίον τους.
  Συγκεκριμένα , εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών οι οποίοι ευρίσκονταν στην εργασία τους (έχουν κατάστημα στο Ευηνοχώρι) , οι κλέφτες διέρρηξαν μπαλκονόπορτα του σπιτιού και έφυγαν αρπάζοντας χρήματα , κοσμήματα , χρυσαφικά , μέχρι και τους κουμπαράδες των παιδιών των ιδιοκτητών.
  Οι κάτοικοι του Ευηνοχωρίου είναι πλέον εξοργισμένοι με τα σχεδόν καθημερινά κρούσματα κλοπών και είναι αποφασισμένοι να πάρουν κάθε μέτρο προκειμένου να προστατέψουν τόσο τις περιουσίες τους όσο και την ασφάλειά τους.
  Το φαινόμενο αυτό έχει γίνει καθημερινό στο χωριό μας και είναι αντικείμενο συζήτησης  παντού , πως ένα τόσο ήσυχο και φιλειρηνικό χωριό έχει καταντήσει να ζει με τον φόβο 1 – 2 σπείρας κλεφτών , που λίγο πολύ τους γνωρίζουμε όλοι μιας και πρόκειται για ντόπια …μαργαριτάρια με κάποιους απ’ αυτούς να έχουν απασχολήσει επανειλημμένως την αστυνομία και την δικαιοσύνη , αλλά δυστυχώς εξακολουθούν να απειλούν την ασφάλειά μας.
  Καλό είναι να λυθούν τα χέρια της αστυνομίας και να κάνουν την δουλειά τους όπως ξέρουν και να σταματήσει αυτό το φαινόμενο ο αστυνομικός να πιάνει τον κλέφτη και οι νόμοι μας να τον βγάζουν έξω , πριν αγριέψουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα και δούμε καταστάσεις ανεξέλεγκτες….


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...