“Θύμα” ανυπόστατων σεναρίων για μια ακομή φορά ο Γ.Μπουλές-Τα Fake-news των εκλογών καλά κρατούν

-Θύμα  ψευδών ειδήσεων και σεναρίων ο Γιάννης Μπουλές 

Έντονα κυκλοφορεί στην πόλη τις τελευταίες ώρες το σενάριο της αποχώρησης του επικεφαλής της Α.Δ.Κ.Ν. Γιάννη Μπουλέ και η προσχώρησή του στο ψηφοδέλτιο του νυν περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα,ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα με συγκεκριμένο στόχο.Την αποδόμηση της παράταξης που έμεινε συμπαγής στο πέρασμα των χρόνων,μακριά από παιγνίδια,με συγκεκριμένες αρχές και θέσεις υπηρετώντας από τη θέση που την έχει τάξει με την ψήφο του ο Ναυπακτιακός λαός.Αυτά επισημαίνονται από το περιβάλλον του πρώην δημάρχου Ναυπακτίας,ξεκαθαρίζοντας,ότι σε πείσμα κάποιων που φαίνεται ότι ενοχλούνται από την παρουσία της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας,η παράταξη θα συνεχίσει κανονικά να υφίσταται με τον επικεφαλή της,υπηρετώντας τα συμφέροντα των πολιτών.

Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα,ότι οτιδήποτε κυκλοφορεί έχει σαφή στόχο,που δεν είναι άλλος από την αποδόμηση της παράταξης και του επικεφαλής της,ξεκαθαρίζουν κύκλοι του περιβάλλοντος Μπουλέ,αναφέροντας,ότι τις επομένες ημέρες επίκειται η συνάντηση των στελεχών και υποψηφίων της παράταξης στο δημοτικό κτίριο του Ξενία.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...