Θ. Μωραΐτης: Δήλωση για αποχετευτικό Τριχωνίδας

Tην ικανοποίηση του για την ένταξη του έργου «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη”, με προϋπολογισμό 11.460.000, ευρώ, εκφράζει με δήλωση του ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Θάνος Μωραΐτης.

 

 

«Πρόκειται για ένα έργο που θωρακίζει περιβαλλοντικά και αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής δεκάδων χιλιάδων κατοίκων, μια από τις πλέον ευαίσθητες περιβαλλοντικά περιοχές της Ελλάδας, την λίμνη Τριχωνίδα. Κατά την διάρκεια της θητείας μου στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, αλλά και στη συνέχεια,  δουλέψαμε μεθοδικά ώστε να φτάσουμε σήμερα σε αυτήν  την θετική εξέλιξη.
Όπως έχω κατ’επανάληψη πει, το περιβάλλον μπορεί να καταστεί αναπτυξιακός πυλώνας για την Αιτωλ/νία και με το έργο αυτό μπαίνουν οι βάσεις για μιας τελείως διαφορετική προοπτική για την περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας και  τον νομό μας γενικότερα.

Σε αυτήν την κατεύθυνση συνεχίζουμε να εργαζόμαστε και σύντομα θα υπάρχουν σημαντικές ανακοινώσεις και για άλλα έργα και δράσεις που θα προωθηθούν στην Αιτωλοακαρνανία», σημείωσε στην δήλωση του ο Υφυπουργός.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...