Θ.Παπαθανάσης: Μόνο με εξωστρέφεια και δράσεις που αποφέρουν προστιθέμενη αξία μπορούμε να βγούμε από το τέλμα κα να οδηγήσουμε τον τόπο μας στην Ανάπτυξη.

” Μόνο με εξωστρέφεια και δράσεις που αποφέρουν προστιθέμενη αξία μπορούμε να βγούμε από το τέλμα κα να οδηγήσουμε τον τόπο μας στην Ανάπτυξη. Γιατί ο τόπος μας αξίζει καλύτερα”  δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης Αντιπρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Φαρμακοποιών και Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλογου.

> Με πρόταση του Θανάση Παπαθανάση διοργάνωση εκδήλωσης με τη συμμετοχή της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Φαρμακοποιών (PGEU) στη χώρα μας.
>
> Με σημαντικά θέματα συνεδρίασε η Εκτελεστική και η Οικονομική επιτροπή της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Φαρμακοποιών (PGEU)  στις Βρυξέλλες. Το κύριο θέμα αφορούσε το όραμα για το φαρμακείο του 2030 και την προώθηση των θέσεων του φαρμακείου και του ρόλου του στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας ενόψει και των εκλογών για την ανάδειξη νέων αρχών στα Ευρωπαϊκά όργανα. Επίσης συζητήθηκαν οι τρόποι και οι συνεργασίες για την προστασία των πολιτών από μη αυθεντικά φάρμακα και βέβαια και το τεράστιο ζήτημα των ελλείψεων φαρμάκων που ταλανίζει τους συμπολίτες μας.
> Τελος μετά από πρόταση του Θανάση Παπαθανάση Αντιπροέδρου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και Αντιπροέδρου της Πανευρωπαϊκης Ενωσης Φαρμακοποιών αποφασίστηκε με αφορμή και την επέτειο των 60 χρόνων από την ίδρυση της Ένωσης να πραγματοποιηθεί εκδήλωση την επόμενη χρονιά στη χώρα μας με τη συμμετοχή όλων των αντιπροσωπειών των κρατών που συμμετέχουν στην Ενωση (PGEU).
> ” Μόνο με εξωστρέφεια και δράσεις που μπορούν να αποφέρουν προστιθέμενη αξία μπορούμε να βγούμε από το τέλμα και να οδηγήσουμε τον τόπο μας στην Ανάπτυξη. Γιατί ο τόπος μας αξίζει καλύτερα”  κατέληξε ο κ.Παπαθανάσης.
> Να αναφέρουμε ότι η Πανευρωπαϊκή Ενωση Φαρμακοποιών εκπροσωπεί αντιπροσωπείες 33 ευρωπαϊκών χωρών και περισσότερα από 400.000 φαρμακεία



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...