Ισοπέδωση του δημοτικού συμβουλίου-Σιαμαντάς σε Τσαγκουρνό:Πας αγκαλιά με τον εργολάβο,είσαι και Κομμουνιστής !!!

-Δήμαρχος προς Σιαμαντά: Mη λες βλακείες

-Γ.Μπουλές: Το δημοτικό συμβούλιο έχει μετατραπεί σε χώρο πολιτικής αλητείας

-Το τερμάτισαν – Οφείλει να παρέμβει ο δήμαρχος

Η πρόταση του Β.Τσαγκουρνού περί ακύρωσης του διαγωνισμού και επανάληψη της διαδικασίας στο έργο της επέκτασης του διαγωνισμού ήταν ο λόγος που ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ.Σιαμαντάς “επιτέθηκε” με βαρείς χαρακτηρισμούς προς τον εκπρόσωπο της Λαικής συσπείρωσης στο δημοτικό συμβούλιο με τη φράση “Πας αγκαλιά με τον ΤΕΜΕΚ.Τον εργολάβο του ΧΥΤΑ.Είσαι και Κομμουνιστής”.Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω εργολάβος έχει καταθέσει την δική του ένσταση για το έργο που θα συζητηθεί στο διοικητικό εφετείο Πατρών στις 24 Μαρτίου και θα κρίνει την πορεία του.

Μετά απ’αυτό,ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.λουκόπουλος,από την θέση όπου βρισκόταν,επέπληξε τον Γ.Σιαμαντά λέγοντά του “Μη λες βλακείες” ,για να απαντήσει ο τελευταίος...”Δεν λέω”

Το επεισόδιο αυτό στάθηκε ικανό να πυροδοτήσει την ατμόσφαιρα στο δημοτικό συμβούλιο,η αντιπολίτευση να αναγκαστεί να αποχωρήσει κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα του Nafpaktianews και στην εφημερίδα EMΠΡΟΣ Ναυπάκτου που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση,ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της Α.Δ.Κ.Ν. Γ.Μπουλές για τον τρόπο αντίδρασης του προέδρου Γ.Σιαμαντά.

-Γ.Μπουλές:Ο πρόεδρος Γ.Σιαμαντάς μίλησε με τρόπο ποινικά κολάσιμο-Δηλώσεις στο Nafpaktienews

Αυτό που συνέβη στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο είναι πρωτόγνωρο ανέφερε ο κ. Μπουλές σημειώνωντας:Ο πρόεδρος μίλησε με τρόπο ποινικά κολάσιμο και δυστυχώς ο δήμαρχος απλώς ακούει,προσπερνάει και προχωράει.Είναι κατάντημα που διαλύσαν ένα δημοτικό συμβούλιο και έναν δήμο,σε μια πολύ δύσκολη για την κοινωνία περίπτωση..Σε μια περίοδο που έχουμε ανάγκη όλοι την στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησηςκαι έφθασαν στο σημείο να μην σέβονται το παραμικρό.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι εισέπραξαν τις απαρέδεκτες τοποθετήσεις του προέδρου χωρίς να έχουν την υποστήριξη του δημάρχου και της πλειοψηφίας,δείχνουν ότι δεν μπορούν πλέον να ανεχθούν την κατάσταση αυτή,την οποία καταγγέλουμε και αποχωρούμε.

Γ.Σιαμαντάς:Xέρι-χέρι με τον εργολάβο Μπουλές-Τσαγκουρνός.Μόνο που ο κ. Μπουλές πήδηξε από το τρένο και άφησε τον κ. Τσαγκουρνό μόνο του

Ευθύς αμέσως,έσπευσε για δηλώσεις και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ.Σιαμαντάς υπερασπιζόμενος τα όσα προηγουμένως είχε καταλογίσει στον κ. Τσαγκουρνό και για τις θέσεις Μπουλέ στη συζήτηση.

Η υπόθεση της ένστασης της ΤΕΜΕΚ βρίσκεται στο διοικητικό εφετείο.Μιλάμε είπε ο κ. Σιαμαντάς,για τον εργολάβο που διαχειρίζεται τον ΧΥΤΑ.

-Β.Τσαγκουρνός: Το έργο να ακυρωθεί και να επαναδημοπρατηθεί

Η ένσταση που έχει κάνει και έχει αποποιηθεί όλους τους λόγους για τους οποίους έχει απορριφθεί από την οικονομική επιτροπή,δηλαδή του τρεις λόγους που τον απέρριψε η οικονομική επιτροπή,προσβάλλει την διαδικασία ως παράνομη,να μην επαναδημοπρατηθεί δηλαδή το έργο,να ακυρωθεί η διαδικασία .οπως έλεγε ο κ. Μπουλές στην τοποθέτησή του και ο κ. Τσαγκουρνός.Είχαν την ίδια άποψη με τον εργολάβο.Και το θέμα που υπερασπίζονται τον εργολάβο είναι ότι η διαδικασία είναι παράνομη,θα πρέπει να ακυρωθεί και το έργο να επαναδημοπρατηθεί

-Η τοποθέτηση  Τσαγκουρνού



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...