Ισόπαλοι Λυγιά και Ακαδημία Ευηνοχωρίου

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μπήκαν στο γήπεδο Ξηροπηγάδου με διαφορετική ψυχολογία, αφού ο μεν Α.Ο.Λυγιάς προερχόμενος απο μια εντυπωσιακή νίκη επι της Ακαδημίας στο ντέρμπυ της Ναυπάκτου και η Ακαδημία Ευηνοχωρίου αντίθετα, προσπαθούσε να επουλώσει τις πληγές της μετά την απώλεια βασικών παικτών με τιμωρία απο τον αγώνα με την Αναγέννηση (Ντζελέπης-Τσαλίκης), και την ήττα στο συγκεκριμένο αγώνα ενώ παρατάχθηκε  και χωρίς τα βασικά ατού Σούλα Δ.-Γεωργίου Γ.-Μαργαρίτη Κ.και Μόκκα Γ.
Ωστόσο, ο Βασίλης Τριώτης  ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε το εντυπωσιακό γκολ της ισοφάρισης στο 94′,   και έβαλε τις καρδιές των φίλων της Ακαδημίας  στις θέσεις τους με το τελικό 1-1.
Το ματς ήταν μοιρασμένο στο πρώτο 45λεπτο, με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, με την γηπεδούχο ομάδα στην πρώτη της απειλή για την εστία του Τσακανίκα να προηγείται στο σκόρ στο 23΄όταν σε σέντρα του Κοτσέτσου ο Κρίνης εκμεταλευόμενος την αμυντική ολιγωρία με κεφαλιά κάνει το 1-0.
Στο β΄ημίχρονο η Ακαδημία  ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και με συνεχή πίεση δημιουργούσε ευκαιρίες για γκολ, αντίθετα με τους γηπεδούχους που οπισθοχώρησαν και προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν την εστία του Τσακανίκα και στο 70΄έφθασαν κόντα στο 2-0 όταν σε κοντινό γύρισμα του Παλιάτσα στον τερματοφύλακα του το δίωξιμο αυτού κοντράρει στον Κρίνη και η μπάλα στην ρίζα του δοκαριού και απομάκρυναν οι αμυντικοί.
Στο 76΄ο Μπρούμας απο καλή θέση πλασάρει πάνω απο τον Τσακανίκα ο΄χι καλά και απομάκρυνε ο Κωνσταντάρας Δ.
Ευκαιρίες για την Ακαδημία χάθηκαν με Β.Ζώγα στο 50΄, με Κ.Πανόπουλο στο 57΄, Γιερατσιάν Ι. 77΄, 86΄, Β. Τριώτη στο 80΄απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κανέλλος σε κόρνερ. Οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων στα τελευταία λεπτά χαρακτηρίζονται ηρωικές αφού οι Γιερατσιάν Χ. και Παγανιάς Β. τραυματίστηκαν και ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές βρισκότανε στον αγωνιστικό χώρο ανήμποροι να προσφέρουν.
Στο 94΄μετα απο μακρινή εκτέλεση φάουλ απο τον Τσακανίκα και διώξιμο του Κανέλλου ο βετεράνος Τριώτης Β. με καταπληκτικό μονοκόματο σουτ κάνει το 1-1 και αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για την Ακαδημία..

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή έφερε το τέλος σε ένα αγώνα που πρόσφερε απίστευτες συγκινήσεις σε όσους το παρακολούθησαν.

Καλή η διαιτησία των Ασημάκη Δ. και των βοηθών του Κελεπούρη Θ. και Καραπιπέρη Λ..
Α.Ο Λυγιάς: Κανέλλος, Τσιριμώκος, Σωτηρόπουλος, Βειζάι, Λάμπρης, Ζαμπάρας, Κρίνης,Hasanaj , Λάμπος (89΄Βιτσας), Κοτσέτσος (75΄Μπρούμας), Μάγαλος (88΄Νικόπουλος).

Ακαδημία Ευηνοχωρίου: Τσακανίκας, Γιερατσιάν Ι., Γιερατσιάν Χ., Παγανιάς Β., Κωνσταντάρας Δ., Παλιάτσας, Ζώγας Β. (57΄ Φλωρόπουλος), Ζώγας Δ., Διαμαντόπουλος Ν. (72΄Τριώτης Β.), Κωνσταντάρας Γρ., Χύσι Φ. (32΄Πανόπουλος Κ.)

 mesologgisport.blogspot.gr


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...