Ισόπαλος στην Παραμυθιά ο Ναυπακτιακός. Ρεπορτάζ

Αήττητος επιστρέφει στο Παπαχαραλάμπειο ο Ναυπακτιακός Αστέρας αφού μετά την νίκη στην Σιάτιστα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Παραμυθιά καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος  με 1-1 με το τοπικό Σούλι. Η ομάδα της Ναυπάκτου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων καθόλη την διάρκεια του αγώνα και άνοιξε το σκορ με συρτό σουτ του Κωστή στο 33’ ύστερα από ασίστ του Σαμπανέι.Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να φτάσουν στην ισοφάριση στην μοναδική τους ουσιαστικά επίσκεψη στα καρέ του Ναυπακτιακού στο 40’ όταν ο διαιτητής Πάνος καταλόγισε πέναλτι θεωρώντας σπρώξιμο την ενέργεια του Κοκκώνη πάνω στον Τσουμάνη προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Ναυπακτιακού, την εσχάτη των ποινών αξιοποίησε ο Παρχαρίδης ισοφαρίζοντας σε 1-1 λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η μορφή του αγώνα που ήθελε τον Ναυπακτιακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και οι γηπεδούχοι να αρκούνται σε αντεπιθέσεις δεν άλλαξε την διαφορά ότι οι παίκτες της Ναυπακτιακής ομάδας δεν έφταναν εύκολα σε τελικές προσπάθειες. Η καλή αμυντική λειτουργία σε συνδυασμό με την μη αξιοποίηση των στημένων δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Δημήτρη Σκούνα να φτάσουν στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος που πιθανότατα να τους έδινε και την νίκη.

Την ερχόμενη Κυριακή ο Ναυπακτιακός θα υποδεχθεί την μοναδική ομάδα που έχει δύο ισάριθμες νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Διαιτητής ο κ. Πάνου με βοηθούς τον κ. Σκορδίλη και τον κ. Μιχαλά.

Σούλι Παραμυθιάς:(Βέρμπης): βλάχος,Μουσκάι(15’λ.τ.Κωστάκης),Μπέλος,Διαμάντης, Μαλάτος, Κύργιος,Μπουκουβάλας, Γεωργάκης, Νούγιας(90′ Κώτσιας),Τσουμάνης,Παρχαρίδης.

Ναυπακτιακός:(Σκούνας): Μανιάτης,Καζανάς(58’Καραγιάννης), Χριστόπουλος, Κοκκώνης, Θεοχάρης, Κυριαζόπουλος, Λαγός, Γιαννόπουλος Π.(84’Γιαννόπουλος Π.Β.),Γραμματικόπουλος(72′ Γκασούκας), Σαμπανέι(61′ Φαμπίνιο),Κωστής.

Το φίλμ του αγώνα:

2’ Σουτ του Κωστή η μπάλα άουτ.

24’ Σουτ του Λαγού η μπάλα άουτ.

26’ Σέντρα του Λαγού θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

27′ Ατομική ενέργεια και σέντρα του Μπέλου η μπάλα παράλληλα προς την εστία.

30’ Σέντρα του Κωστή σουτ  στην κίνηση του Σαμπανέι η μπάλα άουτ.

33’Γκοοολ Ωραία μπαλιά του Σαμπανέι ο Κωστής το 0-1

41’ Γκοοολ Το  Σούλι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παρχαρίδη θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια 1-1

47’ Σουτ του Λαγού η μπάλα άουτ

50′ Κεφαλιά του Γραμματικόπουλου διώχνει σε κόρνερ ο Βλάχος.

52’ Σουτ του Κωστάκη η μπάλα άουτ.

55′ Σουτ του Γραμματικόπουλου μπλοκάρει ο Βλάχος.

60’Σουτ του Γραμματικόπουλου η μπάλα άουτ.

76’ Γυριστή κεφαλιά του Κοκκώνης η μπάλα άουτ.

87’ Ωραία προσπάθεια από τον Λαγό συρτή σέντρα σώζει ο Μπουκουβάλας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...