Κάλεσμα Αρη Αιτωλικού

ΣΗΜΑ ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥΑγαπητοί μας συμπατριώτες,
όπως όλοι γνωρίζετε η ποδοσφαιρική ομάδα του τόπου μας, ο ιστορικός ΑΡΗΣ, τα δυο τελευταία χρόνια πέτυχε δυο μικρά θαύματα. Από το τοπικό πρωτάθλημα του νομού μας, ανέβηκε στην Δ΄ εθνική κατηγορία και τον επόμενο χρόνο κατάφερε να ανέλθει και στην Γ΄ εθνική. Φέτος η υπόσχεση είναι να πραγματοποιηθεί και τρίτο θαύμα με το να καταφέρουμε να συμμετάσχουμε τελικά στο πρωτάθλημα, διότι όπως γνωρίζετε η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει πολύ βαθιά και τον αθλητισμό. Μεγάλες και ιστορικές ομάδες της χώρας (ΑΕΚ, ΛΑΡΙΣΑ κλπ)αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες οικονομικές ανάγκες, αλλά και στις προδιαγραφές που ορίζει η Ε.Π.Ο., ως εκ τούτου αυτό αγγίζει σε μεγάλο βαθμό και το δικό μας ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.
Η οικονομική ανέχεια που βιώνει και το δικό μας νησί, είχε σαν αποτέλεσμα τη δυστυχία, τη μιζέρια, την κακή νοοτροπία, τη φτώχια, και την ψυχολογία στα τάρταρα. Όλες οι μέρες της εβδομάδας ήταν και είναι για τους κατοίκους του Αιτωλικού ίδιες και απαράλλακτες, εκτός του Σαββάτου, είναι η μέρα που έπαιζε η αγαπημένη τους ομάδα, ο ΑΡΗΣ μας.
Ο ιστορικός ΑΡΗΣ του 1926 (η πιο ιστορική ομάδα μαζί με τον Παναιτωλικό) με κάθε νικηφόρο αποτέλεσμα, έδινε μια πρόσκαιρη χαρά, ελπίδα και αναπτέρωση του ηθικού και πάνω από όλα του εγωισμού, των Αιτωλικιωτών.
Σας καλούμε λοιπόν για να συζητήσουμε το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας και πάνω απ όλα να μη στερήσουμε τη χαρά του Σαββατοκύριακου από τους κατοίκους αυτής της πόλης, καθώς και να γίνετε συνταξιδιώτες στο πιο όμορφο ταξίδι της ιστορίας μας
H συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 07/07/13 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας ΠΑΝΣΥ, Πατησίων 5, 4ος όροφος,(είσοδος από στοά), Ομόνοια, Αθήνα. (10.30 το πρωί)
Σας περιμένουμε όλους και μέχρι τότε καλή αντάμωση
Το Δ.Σ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Όσο για μας θεωρούμε ότι η μνήμη γεννάει χρέος και το συναίσθημα της εύθηνης γεννάει καθήκον, τόσο το χρέος όσο και η ευθύνη επιβάλουν ενέργεια



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...