Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Ναυπακτίας (ΚΔΑΠ).

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), είναι νέες Δομές του Δήμου Ναυπακτίας, όπου παιδιά ηλικίας 5-12 ετών μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά σε ώρες εκτός σχολικού ωραρίου.

Είναι χώρος όπου τα παιδιά μπορούν να συναντήσουν φίλους και να επικοινωνήσουν μαζί τους μέσα από την κοινή εμπειρία της δημιουργίας σε κλίμα ελευθερίας και ασφάλειας χωρίς ανταγωνισμούς και σκοπιμότητες. Εκεί τα παιδιά βιώνουν διαδικασίες που βασίζονται στη δυναμική της κάθε ομάδας και ευνοούν την ανάπτυξη σχέσεων ειλικρινούς επικοινωνίας μεταξύ των μελών της.

Ήδη στην πόλη μας λειτουργούν τρία ΚΔΑΠ, προσελήφθησαν και απασχολούνται εικοσιπέντε (25) εξειδικευμένα ατόμα και η ενέργεια αυτή πιστώνεται στη Δημοτική Αρχή του Τάκη Λουκόπουλου.
Το πρόγραμμα βρίσκεται σε θετική εξέλιξη και η ανάθεση υλοποίησής του στην ΚΕΔΝ, Πρόεδρος της οποίας είναι ο κ. Κωνσταντίνος Νούλας, δεν θεωρείται καθόλου τυχαία.

Την Τσικνοπέμπτη (16-2-2017) τα παιδιά των παραπάνω δομών ,οι εργαζόμενοι και αρκετοί γονείς, πέρασαν ένα ευχάριστο απογευματινό με τραγούδια, χορό και φαγητό.

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...