Κέρδισε με καλή εμφάνιση ο Παναιτωλικός στο τελευταίο του φιλικό τέστ τον ΑΡΗ με 2-1

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 2-1 του ΑΡΗ στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας, στο τελευταίο του χθεσινό φιλικό πρίν τη πρεμιέρα με την ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τον ΑΡΗ να είναι καλύτερος και πιο επιθετικός στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο 16′ με ωραίο γυριστό σούτ του Σόουζα. Ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι με τον Κλέσιο στο 33′ που το μετουσίωσε σε γκόλ ο Πάουλο στο 34’με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν πολύ καλύτερη και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες μπροστά απ’την εστία του Καντιμοίρη με πρωταγωνιστές Ρόσα, Μοράρ, Κλέσιο και Μαρκόφσκι. Τελικά το τελικό 1-2 σημείωσε με υπέροχη ατομική ενέργεια ο καλύτερος παίκτης του Παναιτωλικού Κλέσιο Μπάουκε στο 87ο λεπτό.
Ο Μάκης Χάβος σε σύστημα 4-3-3 ξεκίνησε τον Κυριακίδη κάτω απ’τα γκολπόστ, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Χαντάκια και Ροντρίγκες, δεξιά Μύγας, αριστερά Ρότσα, σε ρόλο κόφτη τον Μάρκος Πάουλο, μπροστά του οι Λόπες και Μάζουρεκ, δεξί εξτρέμ ο Ντίας, αριστερό εξτρέμ ο Κλέσιο και φόρ ο Μοράρ. Αυτή φαίνεται θα είναι η ενδεκάδα του Παναιτωλικού και στο παιχνίδι της πρεμιέρας στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.
Η εικόνα που μένει πάντως κι απ’αυτό το τελευταίο φιλικό του Παναιτωλικού είναι άκρως θετική και γεμίζει με αισιοδοξία τον κόσμο του.
Αρκετά καλά στοιχεία έδειξε ο ΑΡΗΣ που και φέτος θα αγωνίζεται στη Football League με στόχο φυσικά την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια. Αγωνίστηκαν στο μάτς και οι τρείς πρώην ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού Νίκιτς και Πασάς στο πρώτο ημίχρονο, Μουμίν στο δεύτερο.
Ο ΑΡΗΣ έμεινε με 10 παίκτες στο φινάλε καθώς αποβλήθηκε ο Λώττας.
Συνθέσεις και αλλαγές:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:
Κυριακίδης, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας (76’ Μαρινάκης), Ρότσα (76’ Τσοκάνης), Πάουλο, Λόπες (58’ Μπεχαράνο), Μάζουρεκ, Ντίας (58’ Ρόσα), Κλέσιο, Μοράρ (71’ Μαρκόβσκι).
ΑΡΗΣ – Α’ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Αναγνωστόπουλος, Τσουμάνης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Νίκιτς, Παυλίδης, Στεφάνοβιτς, Κάσσος, Πασσάς και Δαιμαντόπουλος.
ΑΡΗΣ – Β’ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Καντιμοίρης, Μαραγκός, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Μπαργκάν, Λώττας, Νέτο, Καπνίδης, Κλιγγόπουλος και Ντούνης.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...