Καρέ καρέ η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αργολίδα (Βίντεο & Εικόνες)

Καρέ καρέ η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αργολίδα (Βίντεο & Εικόνες)

Καρέ καρέ η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αργολίδα (Βίντεο & Εικόνες)

Διήμερη επίσκεψη στην Αργολίδα πραγματοποιεί το Σάββατο και Κυριακή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στην Αργολίδα και ειδικότερα σε Άργος, Ναύπλιο και Επίδαυρο.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε στο Άργος με παραγωγικούς φορείς, πολιτευτές, κομματικά στελέχη και μέλη του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας και Αρκαδίας.

Οι παραπάνω του εξέθεσαν τα προβλήματα των εργατών, της ανεργίας, των παραγωγικών τάξεων και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως έχει ξεκάθαρη εικόνα για την Καλιφόρνια της Πελοποννήσου από την ενημέρωση που του έκανε ο βουλευτής Αργολίδας, Γιάννης Ανδριανός, τον οποίο και χαρακτήρισε «σταθερή αξία».

Ακόμα, μίλησε για τον τουρισμό και την αναπτυξιακή πορεία που μπορεί να έχει η Αργολίδα και ποιές παρεμβάσεις μπορούν να γίνουν προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της ανάπτυξης.

Στην συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου, προσκύνησε τα ιερά λείψανα και παρακολούθησε τον Αρχιερατικό Εσπερινό που τέλεσε ο Μητροπολίτης Ελάσσωνος Χαρίτων.

Εκεί, τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, ο αντιπεριφεριάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Άργους – Μυκηνών.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...