Κατάθεση αιτήματος διερεύνησης των αδειών εγκατάστασης και λειτουργίας μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά

Αίτημα διερεύνησης των διαδικασιών αδειοδότησης για εγκατάσταση και λειτουργία  μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά στην ευρύτερη περιοχή, κατέθεσε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών  ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος.

  Προ της κατάθεσης του αιτήματος, υπήρξε παρέμβαση του Δημάρχου  στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου, όπου ενημέρωσε σχετικά με τις αντιρρήσεις των τοπικών κοινοτήτων Ευηνοχωρίου και Μεσολογγίου στην σχεδιαζόμενη εγκατάσταση των μονάδων, αλλά και  τη συνολικότερη αντιμετώπιση του θέματος από τον Δήμο και τους τοπικούς φορείς.

  Σημειώνεται παράλληλα πως η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου, λαμβάνοντας υπόψη τη σχετική με το θέμα επιστολή του Φορέα Διαχείρισης καθώς επίσης την υπ’ αριθμ. 794/29-4-2013 βεβαίωση για τις χρήσεις γης, ενεργεί για την διακοπή εργασιών έως ότου αποσαφηνιστούν θέματα σχετικά με την εκδοθείσα άδεια δόμησης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...