Κατάφερε να μην κερδίσει ο ΑΡΗΣ Αιτωλικού…

Ισοπαλία παραχώρησε ο Άρης στο Νυδρί με σκορ 1-1 στο Αιτωλικό στην πρεμιέρα του στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Άρη κατάφερε σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να τελειώσει με θρίαμβο, να μην κερδίσει. Στο πρώτο ημίχρονο και κυρίως στο πρώτο εικοσιπεντάλεπτο ήταν πάρα πολύ καλός έπαιξε γρήγορα πέτυχε ένα γκολ με πέναλτι του Γαβρίνα, έχασε ένα άλλο νωρίτερα ο ίδιος, έχασε ευκαιρίες για δύο και τρία γκολ διαφορά. Παρόλα αυτά το Νυδρί ισοφάρισε με σουτ έξω από την περιοχή ενώ είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον Καλοκαίρη. Παρά την ισοφάριση ο Άρης πίεσε ξανά κέρδισε την αποβολή του Ξένου. Ενώ όλα έδειχναν ιδανικά μια απερίσκεπτη ενέργεια του Ευθυμίου του στοίχισε την δεύτερη κίτρινη και την αποβολή του. Από το σημείο εκείνο και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου χάθηκε ο ρυθμός.
Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι με την είσοδο του Κόκκαλη και παίζοντας με δύο επιθετικούς, ο Άρης προσπάθησε να είναι πιο επιθετικός, δεν είχε ρυθμό, αφενός μεν γιατί με την ανοχή του διαιτητή σε κάθε μονομαχία οι παίκτες του Οδυσσέα έμεναν κάτω προσπαθώντας να κερδίσουν χρόνο και ανάσες και αφετέρου οι ποδοσφαιριστές του Άρη δεν είχαν υπομονή στο παιχνίδι, χωρίς καλή κυκλοφορία καταφεύγοντας σε βιαστικές επιθέσεις που τελείωναν συνήθως με χαμένες πάσες άουτ κόβοντας πάλι τον ρυθμό. Στο τελευταίο τέταρτο ο Άρης πίεσε και πάλι δημιούργησε προϋποθέσεις για το δεύτερο γκολ με αποκορύφωνα την ευκαιρία του Βλαχογιάννη όπου έχασε άχαστο γκολ. Δεν έφτανε μόνο αυτό το Νυδρί σε μία από τις λιγοστές επιθέσεις του λίγο έλειψε να κλέψει το παιχνίδι στο τέλος καθώς ο Δημοσπείρας έχασε πολύ καλή ευκαιρία.
Συμπερασματικά ο Άρης δεν κέρδισε ένα δικό του παιχνίδι και πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς, σαφώς αδικείται από το αποτέλεσμα απέναντι σε έναν κατώτερο αντίπαλο.
Επόμενο παιχνίδι είναι την προσεχή Κυριακή στο Θεσπρωτικό.
Πηγήdtheodosiou.blogspot.gr

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής

ΑΟ Φιλοθέης-ΑΕ Μεσολογγίου 0-3

ΑΟ Τρίκαλα-ΑΕ Καραϊσκάκης 2-1 

Εθνικός Φιλιππιάδας-Αναγέννηση Περιβολίου 5-0

Άρης Αιτωλικού-Οδυσσέας Νυδρίου 1-1 

Όλυμπος Κέρκυρας-ΑΣ Μετέωρα 2-0 

Ρεπό: Κεραυνός Θεσπρωτικού
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1    Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ     6

2   Τρίκαλα               6
3    Εθνικός Φιλιππιάδας    4
4    Ολυμπος Κέρκυρας    4
5    Φιλοθέη Αρτας         3
6    Κεραυνός Θεσπρωτικού    1
7    ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ        1
8    Οδυσσέας Νυδρίου    1
9    Καραϊσκάκης         1
10    Μετέωρα                 0
11    Αναγέννηση Περιβολίου    0


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...