Συνεχίζονται τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο προς Λιβαδάκι Ναυπακτίας

 

Νεό

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που είχαμε από τον κ. Σμάνη τα προβλήματα παραμένουν  στο οδικό δίκτυο και μάλιστα με την σημερινή χιονόπτωση δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερo καθώς το χιόνι έχει φτάσει στους 20 πόντους περίπου καλύπτοντας τον παγετό .

Το πρωί της Δευτέρας επικοινωνήσαμε με τον κ. Κούκουνα εντεταλμένο Δημοτικό σύμβουλο της Δ.Ε. Πλατάνου όπου μας ενημέρωσε ότι δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στο κεντρικό οδικό δίκτυο.Η κατάσταση παραμενει δύσκολη και ο Δήμος θα πρέπει να ζητήσει επιπλεον  βοήθεια όσο οι καιρικές συνθήκες παραμένουν δυσμενείς.

Πρώτη ενημέρωση 21/1/17

Ο κ. Γιάννης Σμάνης κάτοικος της κοινότητας Λιβαδάκι Ναυπακτίας μίλησε στο Nafpaktianews.gr και κατήγγειλε  αδιαφορία της Δημοτικής αρχής όσον αφορά τον καθαρισμό του οδικού δικτύου στην περιοχή λέγοντας συγκεκριμένα ότι για να φτάσει κανείς στο Λιβαδάκι χρειάζεται 4χ4. Σε πολλά αιτήματα του δεν υπήρξε ούτε απάντηση από τον κ. Κοτρωνιά και αναγκάστηκε να φτάσει μέχρι και στην πολιτική προστασία.

 

Ο κ. Σμάνης έκανε έκκληση μέσα από το Nafpaktianews.gr για να εισακουστεί και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από τους υπευθύνους  έτσι ώστε ο δρόμος να γίνει προσβάσιμος στους πολίτες.

Ακούστε τι δήλωσε



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...